Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad-e ezt enni, szabad-e...

Szabad-e ezt enni, szabad-e azt enni? Nem túlzás már ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

én elhiszem hogy a terhesség egy más állapot én is az vagyok, de most már naponta látni ilyen kérdéseket,amik már viccesek hogy szabad-e fagyit enni szabad-e áfonyát enni palacsintát, meg miegymás..

a terhesség nem betegség csak egy állapot, miért kéne máshogy élnünk mást ennünk mint nem terhesen, egyszerűen csak egészségesebben kell táplálkozni sok gyümölcsöt zöldséget kell enni ..

de hogy ne egyek meg egy gofrit mert egyesek azt hiszik nem sült meg benne a tojás rendesen, a palacsinta se sül több ideig, mégis megesszük..

miért van ennyi parázó kismama??

a végén már az lesz a kérdés hogy szabad-e enni egyáltalán..

vagy ez csak engem idegesít??

2012. júl. 16. 20:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is feltűntek ezek a kérrdések.
2012. júl. 16. 20:22
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Én csak azt hallottam,hogy pl. penészes sajtot nem szabad enni.Egyébként minden mást eszek én is,persze most mindennél több gyümölcsöt.Nem is tudatosan egyszerűen csak ezt kívánom.Én ezeket a dolgokat nem parázom túl pedig 1.babánkat várom..:)

24hkm

2012. júl. 16. 20:23
 3/23 A kérdező kommentje:
és nem bántásképp írtam ki a kérdést csak megakarom érteni hogy miért van ez...
 4/23 A kérdező kommentje:
én is 24 hetes vagyok amúgy :)
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azért van ez,mert sok hülyeség van a neten.Egy bolond százat csinál...:DEz a véleményem...:)
2012. júl. 16. 20:25
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is túlzás, de ne foglalkozz vele. Később is így lesz, ha már meglesz a babád és a babás kérdések kerülnek előtérbe nálad akkor láthatod, hogy ott is ez van.

Mindenki más van aki agyon paráztatja magát, más meg lazább. Nem szabad ezen bosszankodni :)

Boldog babavárást! :)

2012. júl. 16. 20:28
 7/23 A kérdező kommentje:
nekem ez második baba, van már egy 2 éves kislányom na akkor elég tapasztalatlan voltam sok téren, de sose fordult meg a fejemben hogy ne egyek epret vagy palacsintát vagy ilyesmi..
2012. júl. 16. 20:32
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy vagyok vele amit megkívánok megeszem,persze nem pont egy nagy tállal vagy egy egész tábla csokit.De eszek belőle...:)
2012. júl. 16. 20:35
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
de, túlzás. Ami nem terhesen veszélyes, azt terhesen sem kell enni, de az alkohol, drog, bagó és egyes gyógyszerek kivételével szerintem mindent lehet enni mértékkel pláne.
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Hát sok kérdéstől én is a falnak tudnék menni. De miért nem kérdezik meg a védőnőt? Az tutira tudja választ mindenre. Némelyik kérdés tényleg nevetséges.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!