Ahogy vettem apránként a babaruhákat mindig átmostam őket. Most még öblítsem vagy már az túlzás lenne?!
30 hetes kismami vagyok.Apránként gyűjtögettem a gyerkőcnek ruhákat és mindet átmostam.Azon agyalok vajon átöblítsem még őket vagy elég ha vasalom?Február közepére tervezem a pakolászást meg a mosást,ha egyáltalán kell még?!Van olyan amit már vagy 2 hónapja vettem.
Mindegy,hogy milyen öblítőt használok?Én már vagy 2 éve ugyanazt a Lenor Öblítőt(spring) használom,jó a babának vagy az övét külön más fajtával öblítsem majd?!
Szia.
Én a dreft baby sensitive folyékony mosószerét vettem meg. Még nem használtam a héten fogok mosni mert Én is apránként gyűjtöttem össze a pici ruhákat. Ez a mosószer egyben mosószer és őblítő. Tehát csak ki fogom mosni vele a ruhákat és vasalom azokat.
Jó készülődést Neked.
Üdv: 34hkm
Szerintem csak vasald őket, bár még korai volt kimosnod, én a 35. héten kezdtem el.
Mi coccolino-t használunk a babásat, fehér színű. De valaki azt mondja meg a védőnő isáltalában hogy ne használjunk öblítőt, de ezt majd kitapasztalod hogy bírja e.
Jó babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!