Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki átesett abortuszon, az a...

Aki átesett abortuszon, az a későbiekben kiderülhet? Mármint hogy azt jegyzik valahol?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 08:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

vannak olyan estek, amikor igenis be kell vallani.

Én sem vagyok rá büszke, de a vércsoportom miatt muszáj volt megmondani. B- vagyok és abortusz vagy vetélés után kell kapnom anrid-t, mert ha nem kapok, nem tudok még egy terhességet kihordani. Meg szülés után is meg kell vizsgálják a kicsi vércsoportját, ha pozitívos, akkor ugyancsak adniuk kell 72 órán belül.

Fel kéne jelenteni az ilyen védőnőt, komolyan mondom. Felháborító!

2012. júl. 16. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Nézd Kérdező, a nőgyógyász a méhszáj állapotáról pontosan látja, hogy az illetőnek volt-e már valami, a méhszáj tágítását-tágulását előidéző eseménye - abortusz, szülés - avagy nem... (akinek soha, annak pont-szerű, tágulás után záródva viszont vonalassá válik).

Másnak meg a világon semmi köze hozzá...

2012. júl. 17. 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Jegyzik az orvosi kartonjaidban és nem derülhet ki, mert köti őket az orvosi titoktartás.

A terheskönyvedbe jegyzik majd, bár tőlem is megkérdezték anno, hogy apuka tud e róla, ahogy egy előző válaszoló is írta.

Az én nőgyógyászom azt mondta, egy szövődménymentes abortusznak egy év elteltével nem kéne, hogy bármilyen nyoma legyen.

Ennek ellenére én úgy gondolom, az orvosod felé jelezd. Bár pici rá az esély, hogy emiatt bármi gondod legyen, azért a később várandósságod (mert ez már nem terhesség, hanem várandósság lesz) fontos lehet, hogy tudja.

Lelki nyugalmat, boldog, könnyű babavárást és babázást kívánok Neked!

2012. júl. 18. 01:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Megnéztem a kiskönyvet, direkt!

Hát, aki akarja szintén nézze meg. Élő és nem élő terhesség van benne (ez nem az abortusz) majd egy olyan rublika, vetélés művi , ill. spontán. Csak jól emlékeztem én.....A művi vetélés az abortusz (Plusz a mised ab. is idetartozik, de ez most mellékes). Nem kell még azt se kérdeznie a védőnőnek, h apa tud -e róla?

Dokinak meg hangsúlyozom én elmondanám mindenképp, mert lehet h pLetykás egynémely védőnő, de a nődokik nemigazán erről híresek.....

2012. júl. 18. 16:17
 15/15 Ruskáné Melinda ***** válasza:
A pletykán túl,és azon,hogy kinek mi köze hozzá,a várandósságnál fontos lehet a korábbi kórtörténet.Főleg ha Rh negatív vércsoportú a kismama,ugyanis kialakulhat a baba pozitív vércsoportja miatt ún. Rh-inkompatibilitás,ami nagyon veszélyes állapot lehet.Ennek a kialakulásának az esélye a terhességek számával arányosan nő.Itt minden megkezdett terhesség számít,mindegy,hogy szüléssel,vetéléssel vagy abortusszal végződik.Emiatt fontos lehet az őszinteség.
2012. aug. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!