Hogy lehet túl lenni a spontán abortuszon?
Nagyon sajnálom!Őszintén együtt érzek veled.Két éve történt velem hasonló.10hetesen leállt a szívműködése.A Bibliában kerestem választ a kérdéseimre,és találtam is.
Megtértem:).Másképp,nem tudom,hogy léptem volna túl ezen.
Én végig azt mondogattam magamnak, hogy biztos azért nem maradt velünk ez a kisbaba, mert beteg lett volna, de fog küldeni nekünk egy egészséges kisbabát.
Nekem a műtét közben történt egy "kis" baleset, ezért 6 hónap várakozást mondott az orvos, de mi nem tudtunk várni. 4,5 hónap múlva már nem védekeztünk, és egyből terhes is lettem. Azóta már meg is született a kislányom.
Én abban a tekintetben voltam "szerencsés", hogy a vetéléskor teljesen kitisztultam, és nem csináltak nálam művi befejezést. Az is igaz, hogy én nagyon pozitív személyiség vagyok, és a jó oldalát próbáltam keresni a történteknek. Mi a férjemmel megköszöntük a sorsnak, hogy elvette tőlünk a valószínűleg életképtelen gyermekünket. Egy hónapot kellet várnunk, utána azonnal teherbeestem, és már két éve, hogy megszületett az egészséges, gyönyörű kisfiunk. Gyakran eszembe jutnak az előznények, és nagyon örülök, hogy így alakult.
A természet "kegyes", és nem hagyja megszületni az életképtelen utódokat.
Átérezve fájdalmadat, sok sok erőt és kitartást kívánok!
Tavaly január 9én volt spontán vetélésem művi befejezéssel...
Sajnos tudom milyen érzés, én akkor azt hittem belehalok...pedig azt a babát nem terveztük, mégis az az érzés leírhatatlan....
Csak az adott erőt, hogy 3 hónap és újra próbálkozhatunk. A műtét után csak erre koncentráltam, e körül forgott minden gondolatom...azt hittem sosem fog eltelni az a 3 hónap, csak arra koncentráltam, hogy a következő terhességemre maximálisan felkészüljek mind testileg mind lelkileg.. Én akkor életmódot váltottam, ez is segített abban, hogy kicsit lekössem magam. Tornáztam, egészségesebben próbáltam enni és néztem a naptáramat minden áldott nap.
Aztán eltelt a 3 hónap, vettem peteérés tesztet és az első peteérésemkor terhes is lettem, decemberben született meg a kisfiam.
Ezt azért írtam le, hogy erőt adjak, hitet és remélem némi segítséget!
Nagyon szívesen "meghallgatlak" ha írsz, napsütéses napokat kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!