Mik a következményei egy spontán vetélésnek?
Nekem 2 hete volt, 16.hétben. Én rögtön dokihoz mentem, telefonon hívtam és irány is a kórház. Megvizsgált, befektetett, majd várt egy napot, és sajnos művi befejezés lett. Mindenképp fordulj orvoshoz, mert nagyon komoly baj lehet belőle. Hullamérgezés is, azzal pedig nagyon hosszú ideig kórházban leszel, hogy kikezeljenek.
Nagyon sajnálom!! :(
Szia!
Emiatt ne aggódj,csak ritka esetben van szövődmény.
Nekem is volt vetélésem, és utánna szültem egy egészséges babát.
Sajnos sok nőnek van vetélése.
Sajnálom ami veled történt, tudom hogy nagyon nehéz!
Nézz el erre az oldalra, nekem segített: angyalokszulei.hu
Jobbulást!
Nekem sajnos kettő is volt egymás után fél év különbséggel. Jó hír: hogy az első után 3 hónappal megint terhes lettem egyből, rossz hír, hogy ez is úgy végződött. A doki szerint nincs köze a műtéthez. Pech. Illetve csináltunk hormonvizsgálatot, inzulin, autoimmun és trombózisgyanút néznek. Ha valamelyikről kiderül, legalább tudjuk kezelni. Ha nem, akkor a következő is hasonló parás lesz, mert nem tudni miért volt. Szerintem beszélj dokival és nézesd meg te is legalább ezeket.
Jobbulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!