Nagyon félek, mi lesz ha baj van?
Figyelt kérdés
36.hét elején a pici bpd-je csak 85-ös volt,ez kisebb mint amekkorának kellen lennie:(Félek,hogy valami baja van.Megkérdeztem az orvost,azt mondta,lehet hosszukás az arca és ettől.De nem tudok megnyugodni.2012. júl. 12. 17:05
1/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem mérte pontosan. A doki szerint sincs baj, és ez csak egy adat. Ne aggódj.
2/6 anonim válasza:
Merre laksz? Ha budapesti vagy, akkor nagyon tudom ajánlani a Mátyásföld klinikát, én minden uh vizsgálatot ott végeztettem az első és most a 2. terhesség alatt is. Nagyon szuper felszerelésük van, be lehet hozzájuk jelentkezni egy uh vizsgálatra (10e Ft), hogy megnyugodj. Nagyon alaposak és kedvesek.
Van honlapjuk is, rá tudsz keresni interneten.
3/6 anonim válasza:
Én múltkor irogattam be egy kalkulátorba a pici méreteit és 34 hetesnek felelt meg az egyik pedig 36hetesek voltunk. A drágám folyamatosan mocoroh uh. közben,ezért lehetetlen pontosan méregetni. Lánykámat 3880grammra mérték éz aznap 3500az bújt ki. . Szerintem fölösleges ezen agyalnod. Tuti minden rendben.
4/6 anonim válasza:
2. vagyok, nekem a kórházi uh-n a terhesség végén közel 4 kilósra saccolták a kislányomat, ezzel szemben 3.090 g-ra született. Szóval tényleg simán félremérnek ám!
5/6 anonim válasza:
Simán. Nekem is 1 kilóval mérték el.
6/6 anonim válasza:
Az enyémnek is ekkora volt, mondták is, hogy milyen picike lesz. Aztán 4 kilóval és 57 centivel született.
A dokim szerint ez genetikai adottság is ilyenkor. A lényeg az, hogy nőjön. Ha nő a bpd akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!