Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tennének fel nekem 20 hetes...

Tennének fel nekem 20 hetes 4d képet? Csak akkor lesz lehetőségem elmenni és félek hogy nem lesz olyan szépen kivehető az arca.

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Sziaaa!

Én most voltam pénteken, igaz azt hittem 20 hetes, de az UH és a méretei szerint 21:))

Teljesen az arca csak akkor kivehető, ha nem bújik meg a méhlepénybe:) A miénk bebújt, alig tudtunk szép arcocskát nézni neki, de elcsíptük azért:)))Kisfiúú

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] Ezen a bizonyíték férfiasságára:)))

2012. febr. 5. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, hogy hová mész, milyen a gép. Nekünk ilyen volt a kisfiunk pont 20 hetesen:

[link]

[link]

24 hkm

2012. febr. 5. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A kéklovacskás albumomban találsz 20 hetes 4D-s képeket. Mi nem bántuk meg, hogy akkor mentünk.

[link]

2012. febr. 6. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! :)
2012. febr. 7. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!