Nagyon félek, hogy szülés miatt megváltozok ott alulról? Hogy utána másabb lesz és sokkal csúnyább. Így is nagyon a kisajkaim és nem tetszik. Ez nem lehet ok a császárra?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 13:55
2/10 anonim válasza:
Létezik már ott is szépészeti műtét ...
3/10 anonim válasza:
nem hiszem hogy a szüléstől még nagyobbak lesznek a kisajkaid.Ha nagyon foglalkoztat a téma keress egy orvost akinek nem kell indok hogy császározzon.Én nem magamat nézegettem alulról szülés után.
4/10 anonim válasza:
Érdekes nekem ez eszembe sem jutott soha. Hogy micsoda problémái vannak egyeseknek...
AKkor megérteném ha pl. abból élnél, hogy ott jól nézz ki, de amúgy?
Inkább vállalnál egy komoly hasi műtétet, csak mert nehogy csúnya legyél alul??
Mik vannak...
5/10 A kérdező kommentje:
Igen nem szeretném mert van párom is akinek később is tetszeni akarok és azt sem akarom,hogy úgy kitáguljak,hogy ne legyen jó a szex. Nem csak a gyerek van hanem párom is!
2012. máj. 21. 14:10
6/10 anonim válasza:
Hát nem semmi :D Pedig meg fogsz ám változni bizony(ott alul),miért mégis mit gondoltál?De hogy ezért császár.... A párodnak pedig ha ez miatt nem tetszenél az elég baj.
7/10 anonim válasza:
3 gyerek után még mindig szűk vagyok, és jó a szex. És nem értem a problémádat még mindig. Tőlem nullára is lepontozhatsz, de ez akkor is elég gáz.
De bizonyára találsz valami dokit aki jó sok pénzért felvagdos - bár az sokkal csúnyább lesz, mintha normál úton szülnél.
8/10 anonim válasza:
Első vagyok! Első szülésem normál úton zajlott, minden rendben ment, nem maradtam tág, a férjem szerint még jobb is lett a szex! Másodikra császárom volt, nem elég, hogy egy hónapig iszonyatos kín volt megmozdulni ráadásul csúnyán forrt össze a sebem, mondanom sem kell milyen szép látvány...
9/10 anonim válasza:
Párom bent volt a szülésnél premier plánba látta ahogy kibújt a kislányunk.miután újra szexelhettünk közölte velem,hogy ha nem látta volna,hogy onnan jött ki a babánk el sem hinné.Ugyan olyan szűk vagyok mint szülés előtt.Ja és azt az érzést,hogy megszültem a gyermekemet semmiért nem adnám fel!
10/10 anonim válasza:
Ha már így is nagyobb a kisajkad, akkor az már elég csúnya látvány, akkor meg már nem mindegy, hogy utána milyen lesz!!! :-) Ha emiatt nem tetszel majd a párodnak, akkor nem is szeretett igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!