Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is érezte szülés után...

Más is érezte szülés után azt, hogy a férjének"nem tetszik"már úgy mint előtte?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy hülyeség,de bennem állandóan az van,hogy a férjem már nem kíván úgy mint a terhességem előtt,mert nagy a hasam,a valagom és a combjaimról nem is beszélve teljesen ellentéte a terhesség előtti alakomnak.

Sokszor észrevettem,hogy hosszú percekig néz,ilyenkor megkérdem,hogy mi van mit néz ennyire rajtam,erre azt mondja semmit,de bennem ott van a kisördög,hogy biztos az elhízott testemet nézi,hogy milyen "idétlen".

Más is van így vagy csak én vagyok ennyire idétlen,hogy ilyeneken gondolkodok?

2009. jún. 22. 11:05
 1/5 anonim válasza:
76%
Az én páromnak még jobban tetszettem a terhesség alatt mint után. Biztos hogy szeret a férjed csak nincs hozzá szokva hogy a felesége egy kicsit meg van hízva. Ez nekünk természetes nekik meg fura. Feleslegesen idegeskedel ezzel sokan így vannak.
2009. jún. 22. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ebben a cipőben járok! Szülés óta minden megváltozott. Mostanában nem vagyunk valami sokszor együtt, és általában én kezdeményezem. Mindig megkérdezem tőle hogy valami baj van-e? vagy hogy ennyire nem kíván engem, de mindig azt mondja hogy nem velem van a baj, kíván, csak fáradt. Nagyon rossz érzés, és sajna elég sokat veszekedünk emiatt. Szerinte én csak beképzelem magamnak ezeket a hülyeségeket.

2009. jún. 22. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bár nálunk még pociban van a Picúr,de a páromnak nagyon tetszem,sokszor mondja,hogy jól áll nekem a terhesség,és hát a mellméret is ugye megváltozott. :-)

Nálatok bent volt szülésnél a párotok?mert azt hallottam,hogy akinél igen,ott esetleg ˝stressz˝ érheti a férjet,ami után úgymond ˝elmegy a kedve˝.

2009. jún. 22. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Bent volt a férjem szülésnél,de szerintem az hülyeség,hogy attól elmegy a kedvük mert ott egy kis életről van szó nem pedig a szexről,és a férjem nem látja a "micsodámat"sem a varrást csak azt,hogy ott kibújik a gyermeke és szerintem mindennél csodálatosabb érzés,hogy akkor ott van a férj is!

Az én férjemnek nem ment el a kedve,ő csak az aránytalan testemet "furcsállja"ezért van bennem az,hogy biztos nem kíván már annyira mint régen 2 gyermekünk van és már nem olyan "szép"a testem mint annak idején és ez kicsit bizonytalanná tesz,ezért rágódom ilyeneken!

2009. jún. 22. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem...

Hát sajnállak tényleg,remélem minden rendeződik idővel.

Nehéz a gyerekek mellett,de bizony sokat kell tennünk azért,hogy folyamatosan fenntartsuk férjünk érdeklődését.Mindenesetre biztosan nagyon szeret,ha kitartott melletted a szülés alatt.

Próbáld vele is megbeszélni az aggályod,lehet hogy ő majd megnyugtat,hogy nincs semmi gond.Ez a legtisztább.

2009. jún. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!