Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! A ti párotok is...

Kismamák! A ti párotok is ilyen "ráérős"?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy nem bírja a párom felfogni,hogy az csak egy dolog,hogy mikorra vagyok kiírva,de igazából már a 36-37.héttől lehet számítani a babóra?Ami nekem nem sok,mert a 32.hetet töltöm.Szabadságolások vannak,és apaságit kéne tennünk,de egyszerűen nem hajlandó kikérni egy napot,hogy készen legyen ez is.Azt mondja ráér még...Olyan bosszantó.Vagy csak az én párom ilyen?
2012. júl. 12. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen.. Eddig nem volt vele baj,de most mindent augusztusra akar időzíteni,mert hogy ebben a hónapban 3 hétvégén is dolgozik,túlórázik.. Csak hogy abba nem gondol bele,hogy én 8 hónapos terhesen már nem igazán akarok boltokat járni,nem a 9.hónap elején akarok ruhákat mosni,vasalni,stb. Persze mikor ezt mondtam neki,közölte,hogy majd ő megvesz mindent,ami kell,de hát egy fityiszt mutattam neki erre a kijelentésre.. Gondolhatod.. Hát remélem nem jön előbb a baba,mert nagyon sok dolog van még hátra. Kitartás!

30 hkm

2012. júl. 12. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
:) Bennük nem működik az un."fészekrakó-ösztön",és tényleg azt gondolják hogy ráér! :) Ne bosszankodj,intézd úgy hogy az és akkor legyen amikor te "akarod",mond el neki hogy téged megnyugtatna ha már minden el lenne rendezve a babával kapcsolatban!Megértelek abszolút,és csak azért mosolygok a kérdéseden,mert olyan tipikus-pasis,de mondjuk én elég jól "irányítottam"a dolgokat,mindezt úgy mintha ő intézte volna!(én a készülő babaszobával voltam így anno) ;) Kitartás és nyugi minden meglesz a babáig
2012. júl. 12. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a biztató szavakat :D Tudom,hogy úgyis az van előbb utóbb amit én akarok, csak bosszant egy pár napig vele,mire rájön,hogy igazam van :D

Hát ebből a fészekrakó ösztönből kaphattak volna egy kicsit a pasik is!

2012. júl. 12. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen. Na de azért ha azt mondtam hogy megcsináljuk az apaságit akkor megyünk és kész. Még a 30. hét előtt megcsináltattuk. Én kértem időpontot, szóltam mikor lesz és kész. Persze úgy időzítettem hogy munka után tudjon jönni.

A 27. héten rám szólt mert szerinte korai volt vennem egy kis ruhácskát. Hogy azt még hova? (Megjegyzem semmink nem volt akkor még.)

A 34. héten rám szólt hogy még hova pakolom a kórházi csomagomat. (Ő sem értette hogy bármikor megszülethet, és jobb félni mint megijedni.)

Vasárnap töltöm a 36. hetet és azóta észhez tért szerencsére. :) Most már ő mondja mindenkinek hogy hát már bármikor szülhetünk!

Szerintem a te párod is a fejéhez fog kapni az utolsó hónapban. Kitartás és Boldog Babavárást! :)

2012. júl. 12. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én augusztusba intézném mind ezeket,de párom tanfolyamon lesz,és mivel ő is kell apaságihoz,meg én nem ismerem a várost annyira,így most intézzük majd.Én nem izgulok ennyire ezen,ha előbb születik is.De ő is ráérős egyébként ,mint minden férfi.:D
2012. júl. 13. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!