Kismamák! A ti párotok is ilyen "ráérős"?
Az én párom is ilyen.. Eddig nem volt vele baj,de most mindent augusztusra akar időzíteni,mert hogy ebben a hónapban 3 hétvégén is dolgozik,túlórázik.. Csak hogy abba nem gondol bele,hogy én 8 hónapos terhesen már nem igazán akarok boltokat járni,nem a 9.hónap elején akarok ruhákat mosni,vasalni,stb. Persze mikor ezt mondtam neki,közölte,hogy majd ő megvesz mindent,ami kell,de hát egy fityiszt mutattam neki erre a kijelentésre.. Gondolhatod.. Hát remélem nem jön előbb a baba,mert nagyon sok dolog van még hátra. Kitartás!
30 hkm
Köszi a biztató szavakat :D Tudom,hogy úgyis az van előbb utóbb amit én akarok, csak bosszant egy pár napig vele,mire rájön,hogy igazam van :D
Hát ebből a fészekrakó ösztönből kaphattak volna egy kicsit a pasik is!
Az én párom is ilyen. Na de azért ha azt mondtam hogy megcsináljuk az apaságit akkor megyünk és kész. Még a 30. hét előtt megcsináltattuk. Én kértem időpontot, szóltam mikor lesz és kész. Persze úgy időzítettem hogy munka után tudjon jönni.
A 27. héten rám szólt mert szerinte korai volt vennem egy kis ruhácskát. Hogy azt még hova? (Megjegyzem semmink nem volt akkor még.)
A 34. héten rám szólt hogy még hova pakolom a kórházi csomagomat. (Ő sem értette hogy bármikor megszülethet, és jobb félni mint megijedni.)
Vasárnap töltöm a 36. hetet és azóta észhez tért szerencsére. :) Most már ő mondja mindenkinek hogy hát már bármikor szülhetünk!
Szerintem a te párod is a fejéhez fog kapni az utolsó hónapban. Kitartás és Boldog Babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!