Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis intim kérdés. Milyen...

Egy kis intim kérdés. Milyen a libidótok kismamák? A párotok hogy birja?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
hát én végig kivántam, a párom meg nem :(
2009. márc. 26. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Hat nekem sajnos eleg rossz. Egyutt vagyogatunk a parommal, de nem ugy mint regen. Azota amiota megszuletett a fiam egyszer sem kezdemenyeztem. Olyan semleges a szex:-(

Remelem, visszaterek egyszer a regi kerekvagasba...

2009. márc. 26. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Én még nem szültem meg de már nem nagyon van kedvem hozzá...pedig még csak félidönél tartunk. Remélem kitart mellettem... =)
2009. márc. 26. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!En a 18.hetben jarok es haaaaaat....nekem egyatalan nincs kedvem a sexhez!Szegeny paromat mar kezdem sajnalni!
2009. márc. 26. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a 32.ik hétben vagyok,és a falat kaparom ha egy napig nincsen szex.
2009. márc. 26. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia 30hetes kismama vagyok,és teljesen nem kívánom a sexet,sőőőőt sokszor zavar ha próbálkozik szegény párom.

Mindent bevetett már,de semmi. és gondolom,ahogy nő a babó a pocimba egyre jobban nem fogom hiányolni.

2009. márc. 26. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos mi is nagyon ritkán vagyunk együtt. A párom mintha érezné és nem erőltet semmit! Ha bepróbálkozik, nem mondok nemet, mert ha elkezdjük, közben azért nekem is megjön a kedvem. De magamtól nem próbálkozom. Ő nagyon megértő és tudom, hogy hiányzik neki, de csak ezért nem erőltet rám semmit! Ennek én nagyon örülök! :)

Bár nagyon érdekes a dolog, mert néha nagyon kívánom, de mire oda kerül a sor, hogy összebújhatnánk, nekem már nincs kedvem. Remélem ez a szülés után hamar helyre áll majd! :)

30 hetes kismami

2009. márc. 26. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekünk az első 12 hétbe nem lehetett utána meg egy cseppet se kívántam most a 37.hétbe vagyok és állandóan csak az jár a fejembe vagy 2 hete de persze párom így a végén már nem akarja

2009. márc. 26. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!