Egy kis intim kérdés. Milyen a libidótok kismamák? A párotok hogy birja?
Hat nekem sajnos eleg rossz. Egyutt vagyogatunk a parommal, de nem ugy mint regen. Azota amiota megszuletett a fiam egyszer sem kezdemenyeztem. Olyan semleges a szex:-(
Remelem, visszaterek egyszer a regi kerekvagasba...
szia 30hetes kismama vagyok,és teljesen nem kívánom a sexet,sőőőőt sokszor zavar ha próbálkozik szegény párom.
Mindent bevetett már,de semmi. és gondolom,ahogy nő a babó a pocimba egyre jobban nem fogom hiányolni.
Nos mi is nagyon ritkán vagyunk együtt. A párom mintha érezné és nem erőltet semmit! Ha bepróbálkozik, nem mondok nemet, mert ha elkezdjük, közben azért nekem is megjön a kedvem. De magamtól nem próbálkozom. Ő nagyon megértő és tudom, hogy hiányzik neki, de csak ezért nem erőltet rám semmit! Ennek én nagyon örülök! :)
Bár nagyon érdekes a dolog, mert néha nagyon kívánom, de mire oda kerül a sor, hogy összebújhatnánk, nekem már nincs kedvem. Remélem ez a szülés után hamar helyre áll majd! :)
30 hetes kismami
Szia
Nekünk az első 12 hétbe nem lehetett utána meg egy cseppet se kívántam most a 37.hétbe vagyok és állandóan csak az jár a fejembe vagy 2 hete de persze párom így a végén már nem akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!