Kedves 18-20 hetes kismamák! Hogy érzitek magatokat? Na és a párotok? Mindenkinek annyit mocorog a pici mint nekünk?
Szia!
Én holnap töltöm a 20. hetet.Nekem is elég aktív a baba.Sokat mozog, főleg reggel és este na meg éjszaka:))
Nekünk a 19 hetes ultrahangon nem mutatta meg, hogy mit is rejt a lábaközött.Nekem is érzi már a párom, de csak néha mert ha ő teszi rá a kezét, akkor abbahagyja:)
Amúgy jól érzem magam, nincs semmi gondom:)Bár néha elfáradok, és jólesik pihenni.
Mi majd csak a 26. héten megyünk 4d-zni :))
A párom imádja tapizni a pocim, sokat beszél a pocaklakóhoz, és szeret jönni az ultrahangokra is:))
Szia! Mi ma 20.6 hetesek vagyunk. 17. héttél érezzük a kis mocorgást,(férjem előbb "érezte" mint én, ill. hamarabb rájött, hogy ez a baba) de mostmár egész nagyokat is tud rúgni. Nagyon élénk, főleg reggel 8 után és este 8 ill. 10 óra körül. Én nagyon viccesnek tartom a mocorgást, gyakran mosolygok magamban, és nem tudják mi jött rám ilyenkor :)
A 18 hetes uh-n ráfeküdt a kis gerincére, és nem tudták megvizsgálni az alsó rész, ezért vissza kellett mennünk a 20- héten. Ekkor mutatta meg hogy kisfiú. Nekünk így 2x volt meg a szűrőultrahang (18 és 20. hét) és mivel tudtam hogy milyen jól látszik már a baba vittünk dvd és felvetettük. Szerintem érdemes. A 4D uh-t 26-28. hétre ajánlják, mert akkor már majdnem olyan mint mikor meg fog születni. Én egyébként nagyon fáradékony vagyok. Sajnos nem sportoltam sohasem. Ezt már bánom, mert kicsi az állóképességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!