Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vége felé járó kismamák,...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Vége felé járó kismamák, nektek is izgul a párotok?

Figyelt kérdés
A drágámra most jött rá a para. :) Jan 25re vagyok kiírva. Aggódik hogy fogja majd meg, hogy kell fürdetni meg ilyenek. Mondom neki h én sem tudom és majd együtt megtanuljuk. Nálatok is kezd előjönni ez?
2011. jan. 6. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem, O tok nyugodt, es engem ez ugy bosszant! En nagyon izgulok, felek is, mi lesz, hogy lesz, Ot meg mintha nem is erdekelne. Alapnak veszi, hogy minden szep lesz jo lesz, konnyu lesz...
2011. jan. 6. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Enyém a szüléstől parázott anno, hogy beérünk-e, meg amikor kezdődni látszott, hogy bemenjen-e dolgozni aznap, vagy sem.

Aztán a második babánál még jobban izgult, annyira félt, hogy valami bajom esik, mert hát a szülés nem táncos teadélután, és egyet már végignézett... :o)

Hála Istennek mindkétszer jól ment minden.

2011. jan. 6. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Mintha csak rólunk írnál:) Én 28-ra vagyok kiírva, de már nagyon ideges szegény. Most kezd neki leesni, hogy tényleg pár nap-hét és apuka lesz. Megkockáztatom hogy még nálam is jobban stresszel. Mindenről kérdezget, hogy hogy is lesz, képes hosszú perceket állni a kiságy előtt és merengeni. Olyan aranyosak ilyenkor:)37hkm
2011. jan. 6. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, hát ez nálunk is így van:)

Február 8-ra várjuk a kislányunkat, első baba. A férjem is képes az üres babaágynál elmerengeni és kérdezget, nem mondja hogy aggódik, de én látom rajta, hogy tiszta stressz:)

Azon filózik,hogy ha itt a baba, akkor miben fog megváltozni a napirendünk, hogy fog ő reggel úgy menni dolgozni, hogy ne ébressze fel a picit a zajjal és villakapcsolgatással és mikor lesz neki ideje meccset nézni:)) stb. Én is mondom neki, hogy majd kialakul, bennük ez most tudatosodok igazán szerintem, hogy megváltozik az életünk.

De nagyon aranyos, minden este beszélget a kisasszonnyal és elmondja neki százszor, hogy mennyire várja:)

2011. jan. 6. 17:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem kamionozik a párom, holnap reggel hazaér, és már itthon marad (övé a cég, hálisten megteheti.) Külföldön vagyunk, és nem kockáztatunk h másik országban legyen mikor elérkezik a nap. :) Most döbbent rá h mennyire közel az idő. Első baba, és még sosem fogott csecsemőt. De tényleg annyira ennivaló mikor így aggódik. :)
2011. jan. 6. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Az enyém bár konkrétan nem aggódott, legalábbis nem mutatta, de nagyon-nagyon várta, és a végén már sokat beszélt róla, hogy mit, hogy fogunk csinálni, meg milyen jó lesz, össze-vissza tervezgetett mindent stb...szóval már akkor áradozott a babáról. S hát mióta megszületett a kislányunk, el van ragadtatva!

Ő sem tudta még mit kell csinálni, de esküszöm bátrabb volt, mint én. :)

Szerintem az ilyen pasik, akik aggódnak, izgulnak, és beleélik magukat már a szülés előtt az apaságba, tuti jó apák lesznek!

Szép szülést és sok boldogságot kívánok a babához!

2011. jan. 6. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

A párom addig nem nagyon fogja fel, amíg nem szólok rá, hogy vedd fel a kicsit, vagy amíg a kicsi nem gyűri orron:)

A fiával is így volt, a kicsi ahogy reflexből csápolt egyet úgy orrbagyűrte:) aztán mikor felvette, akkor esett le neki, hogy már nem poci van, hanem Babci. Most is mondtam neki, legkésőbb 14én gyerek lesz ebből a hordóból, még 10nap(4én szóltam neki), akkor picit meghökkent, hogy már, de azóta sem semmi.

2011. jan. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!