Teherbe ejtette a 16 éves lányomat és lelépett, mit tegyek?
Egyebkent a 3 hetes terhessegrol hogy tudtok egyatalan?
Mert a 3 hetes terhesseg meg az sem biztos, hogy beagyazodott! Vagy 3 hete terhes es akkor 5 hetes terhes?
Szegeny 16 eves lany! O azt akarta irni - csak mivel 16 eves ezert igy fogalmaz -, hogy semmi penzert nem vetetne el a gyereket, ha esetleg terhes lenne, hanem igenis megtartana, es hogy nem lehetne rola lebeszelni.
Nem azt, hogy megoli magat.
Na ez az,amit már két napja nem mertem megkérdezni..Hogy,hogy jön ki ez a 3 hetes terhesség? Orvos megállapította már a terhességet? Vagy még csak pozi teszt volt? Én háromszor is voltam a nőgyógyásznál pozi teszt után,mire megállapították a terhességet,mert addig nem látszódott semmi,csak üres petezsák.
28hkm
Az a 3 az nyilván 5, a Kérdező nyilván a teherbe eséstől számolja, az egészségügy meg ugye az utolsó menzesz első napjától. Szóval ha szabályos a ciklus (nem extra ovulációval van dolgunk) akkor 3 hetes terhesség ugye nem létezik, a 2. hét vége felé van a megtermékenyülés, a 3. hét végén a megtermékenyített peresejt a vándorlása végén járva épp a beágyazódáshoz készül... tehát a terhesség - borzalmas orvosi műszóval a foeto-materiális egység:))) - még nem jött létre, még nincs kapcsolat a nő szervezete, és a megtermékenyült pete (zigóta) között.:)
De ezen nem kell fennakadni, gyakorlottab netes fórumozók szeme ha grav. s. 3-t lát, azt automatice 5-nek olvassa:)))
En mikor 5 hetes terhesen elmentem a dokihoz akkor meg csak megnagyobbodott mehnyalkahartyat latott, de azon kivul semmit.
Az elozo terhessegemmel is ugyanigy volt. Pozi teszt, megnagyobbodott mehnyalkahartya, aztan 1 het mulva megjott.
Most hala egnek nem igy volt, 2 het mulva kontrolon mar ott volt a picuri.
De 5 hetes terhesseg nekem nagyon korai, hogy ennyire biztosra veszik.
Persze barmikor komolyan kell venni, mert az ossze a semmibol indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!