Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe ejtette a 16 éves...

NikiEmma kérdése:

Teherbe ejtette a 16 éves lányomat és lelépett, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 12:14
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
23%
elkell vetetni még nagyon fiatal még ö is gyerek sajnos mást nem tudsz tenni
2012. júl. 11. 12:16
 2/47 A kérdező kommentje:
De nem szeretné.Nem engedi az orvos azt mondja,hogy ha ennyire szeretné akkor tartsuk meg.
2012. júl. 11. 12:19
 3/47 anonim ***** válasza:
75%

Ha a lány meg akarja tartani, segítenék neki. Ha nem, abban is támogatnám. A döntést nektek kell meghozni.

Amit meg magamban tennék anyaként az más kérdés, mert 16 évesen nem csak a saját hibájából lesz terhes, és nem csak a srác hibájából. Mindkét oldalon vannak szülők, akiknek a felelőssége nem elhanyagolható. Nem a lányon kell kitölteni a dühöd, többek között te sem voltál a felvilágosítás magaslatán!

2012. júl. 11. 12:19
 4/47 anonim ***** válasza:
0%
Nem engedi az orvos?Hát ezt így lehet?
2012. júl. 11. 12:20
 5/47 anonim ***** válasza:
24%
miért gondolom azt hogy te vagy az a 16 éves lány?és te nem akarod elvetetni ráhibáztam igaz?
2012. júl. 11. 12:20
 6/47 anonim ***** válasza:
60%
Az orvos nem arra esküdött fel, hogy sorra abortuszokat csináljon, főleg nem olyan anyákon, akik nem akarják elvetetni a babájukat. Ha a lány meg akarja tartani, és meg tudjátok tenni, hogy támogatjátok, akkor tegyétek meg! A tettekért lehet vállalni is a felelősséget, főleg, ha minden körülmény adott!
2012. júl. 11. 12:21
 7/47 A kérdező kommentje:

Az orvos azt mondja:ha ennyire szeretné akkor tartsa meg.

Nem,mert én az anyuka vagyok aki kétségbe van esve hogy ilyenkor mi van.

2012. júl. 11. 12:24
 8/47 anonim ***** válasza:
36%

Hát nem tudom én mit tennék.:S

Az ilyen dolgok miatt félek attól,hogy kislányom lesz.:D

Szerintem 16 évesen legtöbb lány még egyedül nem képes eldönteni azt,hogy megtartsa-e vagy sem a babát.Ez nem olyan mint egy kiskutya,ha nem tetszik túladsz rajta.Persze az anyagi helyzettől is függ.Mindenesetre én megpróbálnám lebeszélni róla(akár mennyire is az abortusz ellen vagyok),hogy megtartsa.Gyerek még......

22éves 23hkm

2012. júl. 11. 12:26
 9/47 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 4-es válaszoló, hát úgy, hogy NEM A TERHES SZÜLŐJE DÖNT, HANEM A TERHES NŐ MAGA. Akkor is, ha 18 év alatti.Ha az orvos a kismama szülője unszolására és a terhes lány tiltakozása mellett elvégezné az abortuszt, az 1-5 év letöltendő börtön lenne neki.

Meg kellene végre jegyezni, hogy Magyarországon senki, egyetlen nő sem kényszeríthető sem a terhessége megszakítására, sem a terhessége kihordására a saját akarata ellenében, a törvényi kereteken belül.

2012. júl. 11. 12:26
 10/47 A kérdező kommentje:
Amúgy én mindig mondtam ha ágyba megy valakivel akkor védekezzen,és a fiú igen is hibás mert 22 éves és neki se jutott az eszébe hogy védekezni kéne,Mikor elmondtuk neki hogy terhes lett (a lányom)akkor fogta magát egy szó nélkül és lelépett.
2012. júl. 11. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!