Teherbe ejtette a 16 éves lányomat és lelépett, mit tegyek?
Ha a lány meg akarja tartani, segítenék neki. Ha nem, abban is támogatnám. A döntést nektek kell meghozni.
Amit meg magamban tennék anyaként az más kérdés, mert 16 évesen nem csak a saját hibájából lesz terhes, és nem csak a srác hibájából. Mindkét oldalon vannak szülők, akiknek a felelőssége nem elhanyagolható. Nem a lányon kell kitölteni a dühöd, többek között te sem voltál a felvilágosítás magaslatán!
Az orvos azt mondja:ha ennyire szeretné akkor tartsa meg.
Nem,mert én az anyuka vagyok aki kétségbe van esve hogy ilyenkor mi van.
Hát nem tudom én mit tennék.:S
Az ilyen dolgok miatt félek attól,hogy kislányom lesz.:D
Szerintem 16 évesen legtöbb lány még egyedül nem képes eldönteni azt,hogy megtartsa-e vagy sem a babát.Ez nem olyan mint egy kiskutya,ha nem tetszik túladsz rajta.Persze az anyagi helyzettől is függ.Mindenesetre én megpróbálnám lebeszélni róla(akár mennyire is az abortusz ellen vagyok),hogy megtartsa.Gyerek még......
22éves 23hkm
Kedves 4-es válaszoló, hát úgy, hogy NEM A TERHES SZÜLŐJE DÖNT, HANEM A TERHES NŐ MAGA. Akkor is, ha 18 év alatti.Ha az orvos a kismama szülője unszolására és a terhes lány tiltakozása mellett elvégezné az abortuszt, az 1-5 év letöltendő börtön lenne neki.
Meg kellene végre jegyezni, hogy Magyarországon senki, egyetlen nő sem kényszeríthető sem a terhessége megszakítására, sem a terhessége kihordására a saját akarata ellenében, a törvényi kereteken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!