Vér? Miről lehetett? Mit tegyek? Nagyon megijedtem!
Figyelt kérdés
15+3 hetes kismama vagyok. Aludtam most délután, és arra keltem, hogy fajdogal a hasam, wc-re kell mennem. Nem erölködtem nagyon, semmi fájdalmat nem éreztem, de amikor wc papírral megtoroltem magam tuzpiros véres lett. Rögtön megnéztem, nem a hüvelyembol jött, hanem a végbelembol. Utána meg 3x lett veres a papír, kb 3 cm-és kis foltban. Megmosakodtam, most nem olyan. Mitől lehetett? Nem ettem semmi olyat, amit máskor nem. Menjek orvoshoz?2012. júl. 10. 15:45
11/14 Eszter858585 válasza:
Ha biztos a vegbeledbol jott, piros, es nem tul sok, akkor ne aggodj. Velem is elofordul idonkent.
Szekletnel a banas, feketes ver az aggaszto, az arra utal, hogy belul, a belekben van verzes.
A piros ver friss, a vegbeled kornyekerol szarmazik, valami kis serulesbol.
12/14 A kérdező kommentje:
Azota nem történt ilyen, csak akkor egyszer. Igen, tűzpiros vér volt, dokit érdeztem rola, azt mondta ő is, hogy megsérülhetett valami sékelés közben.
Köszönöm a válaszokat,
Azota mar 21 hetes kismami
2012. aug. 13. 21:54
13/14 anonim válasza:
Figyelj nincs semmi gond,csak elveszeteted a szűzeségedet azért vérzel ,nyugi,elméletileg csak az első alkalom ilyen,a többin kevesebb lesz a vér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!