Ez mi lehetett az éjszaka? Nagyon megijedtem.
Teljesen elmúlott?
Ha esetleg még fáj a derekad,enyhe görcsöt érzel menj el az ügyeletre,nehogy a méhszájad kinyílása miatt érezted a tüneteket,én 21 hetesen enyhe tünetekkel,derékfájás,enyhe keményedéssel mentem be,3 újjnyira kinyíltam.
Tipikusan a 20.-21. héten szokott kinyílni a méhszáj.
Valószínű nálad nincs gond,de a tapasztalataim alapján én már nagyon elővigyázatos vagyok.
Az nagyon jó,hogy most egyáltalán semmit sem érzel,akkor talán semmi baj.
Inkább menjen az emeber az orvosok agyára,minthogy kockáztasson,jogunk van aggódni a gyerekünkért,sajnos engem az vezérelt annak idején,hogy nem szaladtam azonnal enyhe tünetekkel,mert előtte is éreztem hasonlót és az orvosom szinte kinevetett,hogy ez a terhességgel jár...nagyon haragszom rá!!!Sosem lehet ezt elfelejteni ami történt,pedig ha komolyabban vette volna az enyhe tüneteimet és nem a 6. hét után a 21. héten vizsgál meg lombikos ikerterhesként.
Ha esetleg ismét érzed mindenképpen fordulj mielőbb orvoshoz.
Nagyon nehezen lehet megítélni,hogy mi a probléma vizsgálat nélkül,valaki a minimális keményedéseket is elviselhetetlennek érzi és van akinél tünetmenetesen szinte kinyílik a méhszáj,nagyon enyhe derékfájással,kis alhasi nyomással.
Szia:)
Ez az én kérdésem
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nem tudom mi lehetett, írtam az orvostudakozón Dr. Hamvas Ferencnek, aki szerint nincs köze a szabályos fájásoknak a terhességhez. Mondjuk elég sokszor furcsán érzem magam, és a derekam is majd leszakad, holnap lehet, hogy elmegyünk a dokimhoz. Hogy vagy??
Sokszor arra ébredek, hogy borzasztóan fáj az alhasam.Én is alig tudok megmozdulni.Mindig akkor jövök rá, hogy hanyatt feküdtem.Előző terhességemnél nem volt ilyen, de még hasonló sem.
Ha nem a rossz fekvéstől van, inkább lásson orvos.Biztos csak átmeneti a dolog.Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!