Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mi lehetett az éjszaka?...

Ez mi lehetett az éjszaka? Nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés
21hetes kismama vagyok és az éjjel arra keltem, hogy nagyon görcsöl az alhasam. Alig bírtam megmozdulni. Bevettem 2mg-t és egy kicsivel jobb lett, el tudtam aludni. Aztán amikor felkeltem reggel 9körül még mindig fájt. Nagyjából a mensi görcshöz tudom hasonlítani, csak kicsivel erősebb volt. A baba jól van, legalábbis mozog rendesen. Mi lehetett ez?
2011. szept. 10. 11:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok, mint ti. A védőnőm azt mondta, hogy csak a front szerinte és hogy magnézium 3*2 és sok sok pihi, ha nem múlik orvos.. Ennyit mondott.

Nagyon kemény a hasam 3*2 magnézium mellett is és a derekam iszonyúan fáj..(mindent meg tudok csinálni, csak nagyon szenvedek) Én pénteken mindenképpen megyek magánrendelésre, akkorra van időpontom, de ha nem javul, hétfőn megyünk Pécsre, csak nem akarok kórházba kerülni:( Kitartás kismamik!:)

Én linkeltem be a kérdésem.

2011. szept. 11. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!