Éjszaka arra riadtam, hogy mintha behúztam volna a hasam,
és a babó erősen rúgdosott, nagyon megijedtem, nem
tudtam álmodtam-e vagy sem. Hülyeség aggódnom?
Figyelt kérdés
Ha nem álom volt, ugye nem lesz baja a babának, mert azóta nem mocorog.Ugye van neki ott bent annyi helye, hogy ilyesmivel nem tettem rosszat?Fogalmam sincs mi történt, vagy miért csináltam:-(
18 hetes kismama
2008. febr. 21. 10:27
1/7 anonim válasza:
Lehet álmodtad én egy éjszaka zt álmodtam hogy darabokba folyt a vér belőlem és elment a baba felébredtem és kerestem a foltot nagyon jó volt látni hogy nincs is folt lehet hogy a tudatalatidba nagyon aggódszés ez álmodba előjöt én próbáltam behuzni a hasam néha mikor bele kartam férni a régi nadrágokba de nem jött össze már nem birtam behuzni esetleg ha megnyugtatna hogy már nem brod anyira behuzni a hasad ahogy esetleg álmodtad akor próbáld ki ugy se fg össze jöni meglátod csak nyugi nem kell aggódni biztos minden ok és gratula hogy neked már mocorog az enyém még lustálkodik de remélem nem sokára elkezdi ö is .17 hetes kismama
2008. febr. 21. 10:44
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.remélem több ilyen álom nem lesz!
Boldog babavárást!
2008. febr. 21. 11:02
3/7 anonim válasza:
Szia
Szerintem lehet, csak rosszul feküdtél, azért rugott a baba. Ne izgulj, biztos, hogy nincs semmi baj. Iyenkor én is mindig aggódok, hogy nem mozog, és várom, de mindig megmozudul:-)
Én is fel szoktam ébredni ha hason fekszem, mert már nem jó...De baj nincs, ne félj!!
24 hetes kismami
2008. febr. 21. 11:29
4/7 A kérdező kommentje:
A hátamon fekve ébredtem,lehet már most nem szereti?
2008. febr. 21. 11:50
5/7 anonim válasza:
Nos ha én így járok, hogy valami miatt aggódok és történetesentényleg nem mozgott azóta akkor mindig megmozgatom, megrázom a pocit, bekopogok és beszélek, hogy mozduljon meg, hogy tudjam minden ok. Olyankor lefekszem vízszintbe, és ha más nem 2-3 perc múlva tuti megmozdul!!! ;)
NE aggódj, és próbáld ki! ;)
2008. febr. 21. 13:06
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj én 19 hetes vagyok és ha a hátamra fekszek akkor az én picurkám is elkezd rúgkapálni : ) bitos nem tetszik neki a helyzet,próbálj te is egy kicsit a hátadra feküdni hátha a tiéd is elkezd "panaszkodni" és akkor megnyugszol. Mellesleg nekem is volt olyan időszak amikor nem akart mocorogni és akkor én is nagyon aggódtam de aztán pár napja gőzerővel belekezdett és többet mocorog mint előtte: )
2008. febr. 21. 13:28
7/7 anonim válasza:
Szia4 Azzal hogy behúztad esetleg a hasad nem tetél neki semmi rosszat, őt megvédi a magzatvíz, elég sok mindentől. Ha valami neki nem esik jól akkor jelez, de azért az hogy mocorog, nem minidg azt jelenti hogy baja van, nálunk a háton fekvés alatt az az érzésem inkább hogy szereti, és akkor mocorog, fordul, ha megsimogatom, a kezem alá bújik, igazi kis halmot érzek a kezem alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!