Mi lehetett velem az éjjel? Nagyon megijedtem.38+3naposkm
negyed2kor arra keltem h rettenetesen fáj a hasam alja, éles-szúró fájdalom. probáltam hátrébb billeneteni a csipőm,de majd bexartam...
nagynehezen feltápászkodtam h elmegyek pisilni...állva egész jó volt, de ahogy leültem s probáltam elengedni magam nagyon szurt megint.
visszavánszorogtam, lefeküdtem a másik oldalamra-de akkor is mintha mázsás suly huzná le a hasam-szur-nagyon fáj. ott vergődtem pár percet, totál leizzadtam, már ébreszteni akartam a párom h vmi gáz van. mondom egy fájás nem ilyen, nem ennyire erősen jön, tuti a hegem megy szét(volt egy császárom már 21hónapja)...aztán ahogy jött és felébredtem rá, ugy el is mult...
én nem tudom mi a fene volt ez...de olyan éber lettem h utána még nézelődtem egy órát majdnem,mentem be a nagyfiamhoz is közben, de utána már nem fájt semmim. szerintetek?
Nekem a farkcsonotm van letörve attól nem tudok megfordulni éjszaka. Pedig még csak 3. hétben vagyok. Amikor fordulni próbálok, a fájdalomtól sírni tudnék...
Nincs valami gerincproblémád és az sugározzon?
Szia. En meg csak 34 hetes vagyok, de pont ugyan ez van nekem is par napja mar.
Nekem mondtak hogy lehet hogy a baba feje nyom valamit, de lehetnek tartoszalagok is. Igazsag szerint en sem tudom. De mivel volt mar csaszarod, igy lehet hogy a heg.
Ha valakinek van valami tippje, mi lehet ez, en is megkoszonnem a valaszokat.
tartószalag is lehet vagy a baba nyom egy ideget,
ha tudsz, mindkettőn segít az óvatos csípőkörézés (már ha bírod csinálni) ettől helyreugrik az ideg ill máshová vándorol a poronty :)
Hát, nekem épp ez a szurkálós fájdalmam van néhány éjszaka óta.
Alig bírtam felülni az ágyban, annyira belehasított az alhasamba ez a fájdalom. Miután kimentem pisilni, jobb lett. Meg fel is voltam puffadva. Mivel napközben ez soha sincsen, azt gondoltam, hogy mivel éjszaka ritkan jar az ember pisilni, ezért már nincs hely a pisinek, levegőnek odament, és a baba mindent nyom.
39 h
köszi a tippeket! a heg miatt már megnyugodtam, hisz igen, akkor nem mult volna el...csak mikor épp szenvedtem, akkor gondoltam h azzal lehet baj. nem tudom mi volt,de szerencsére azóta nem jelentkezett hasonló. arra is gondoltam, h lehet h akkor szállt le a baba s valamit nagyon megnyomott-mert ugy vettem ma észre, h lejjebb van a poci. végülis már nincs sok vissza, most már bármi lehet. csak mivel első szülésem inditott volt, s hamar mentünk is a műtőbe, mert a baba szivhangja sokszor leesett(köldökzsinór probléma volt) ezért igazábol olyan vagyok mint egy első gyerekét váró kismama, nem tudom milyen a szülés beindulás stb:)
szeretnék most természetes uton szülni, a dokim szerint nem kizárt h sikerül, meglátjuk...:) köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!