Nagyon megijedtem!? Baj lehet?
Szia!
Nyugodj meg! A 2 vérvétel eredménye lesz a mérvadó! És a 2eredmény után még genetikai uh is lesz... Szóval addig ne izgulj!
Nekem 12. héten vették le az AFP eredményem és 0,97 lett. Arra azt mondták, hogy tökéletes.
Ugye ekkor 2× kell uh-ra menni 2 héten belül!
Első uh az AFP eredmény után van rögtön, akkor megnézik mindenét. Majd rá 2 hét múlva egy teljesen más ember nézi meg a magzatod(gyermeked). Több szem, többet lát elven!
Én azt mondom neked, hogy ne aggódj. Ha az eddigi eredményeid mind jók voltak, akkor nincs ok aggodalomra (magzatod mérete, fejlettsége a korához képest,stb).
akkor ismét...
az AFP egy borzasztóan elavult vizsgálat, a legtöbb külföldi országban már ne mis végzik el, pontosan azért, mert napra pontosan általában nem lehet tudni, hogy mikor fogant, mikor ágyazódott be. Ne foglalkozz vele! Tudom, könnyű ezt kívülállóként mondani, de nekem is volt már rossz mom-os leletem, előtte volt egy elmért tarkóredő, úgyhogy tudom, miről beszélek. Most már 2 éves és teljesen egészséges az orvosok által rosszul diagnosztizált gyermekem. Az elsőnél meg elkeverték a leletet, leküldték valahová vidékre, ott meg nem foglalkoztak vele, hogy nem hozzájuk tartozik, aztán mégis feltűnt valakinek, aki felpostázta a dokimnak, ekkor 38 hetes voltam. Senkit nem érdekelt, hogy nincs meg a leletem, később úgy sem lehet megcsináltatni, tök mindegy volt. Szóval vegyél egy nagy levegőt és amennyire lehet, próbáld meg kizárni a gondolataidból! Ez a legjobb, mait tehetsz!
Szia. nekem is magas lett, 2,34 és mondta nekem is a védőnő hogy magas. Hétfőn voltam a genetikai uh-n minden rendben van. Egészséges jó nagy kisfiam lesz. Szóval nyugi az uh a megbízható nem ez a lökött Afp. Arra jó hogy megijedjen szegény kismama. Nyugi meglátod minden rendben lesz!
19hkm
Már az unióországaiba alig csínálnak afpt mert csak akkor jó ha pontosan van levéve.De ez szinte lehetetlen.Az ultrahang lesz döntő.Ha nagyon aggodsz és megtehetd menj el pluszba magán utrahangra .Én az tettem.
Mivel a korházba ahol nézték hanyagok voltak minden mérete akkorára állítottak uh ,hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!