Mi lehetett ez a fájdalom? Megíjedtem!
Ma reggel az alhasamban görcsszerű eléggé éles fájdalmat éreztem, ami pár másodpercig tartott, ilyen még sosem volt. Gyorsan lefeküdtem, bevettem magnéziumot majd figyeltem a jeleket, de többszőr nem jelentkezett.
Nagyon megíjedtem, hogy nehogy a szülés legyen, de nem lett. 5 napja voltam dokinál, akkor zárva volt a méhszáj. Vagy talán tágul a méhem? 33 hetes vagyok.
Erre én is kíváncsi lennék. Szintén 33 hetes vagyok, és nekem is volt hasonló fájdalmam, bár nekem inkább erős nyilallás-szerű. 1 hete még nekem is zárva volt a méhszáj.
A Te babád nem mocorgott közben, mikor érezted ezt a fájdalmat? Mert nekem igen, szóval lehet, hogy csak attól volt, mert azóta én se éreztem.
Görcs szerű? Mint a mensikor levő görcs?
Ha igen,akkor az jósló volt. Az nem probléma.
Ha inkább arra hasonlított,mint amikor futás után belenyilal az oldaladba a fájdalom,az sem gond. Ez a 2 normális lyen időssen!
Boldog babavárást! :)
Sziasztok!
Szerintem is jósló volt,én 30ik héttől érzem.Eleinte 4 naponként,mostmár 2 naponként.
Készül a szervezetünk a szülésre:-)
Viszont azt nem jelzi,h mikor várható a szülés,mert ki lehet húzni a 40ik hétig a jóslókkal.
Boldog babavárást:-)
36 km
Szia!
Azt hiszem az Anyák lapjában olvastam a Hixton-Brings féles összehúzódásokról, ami a 3. harmadban jelentkezik és a szervezet készül a szülésre, nem jelent bajt.
27 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!