Igaz, hogy a kókuszmatrac csak marketimg fogás? A szivacs matrac is megteszi nem?
Nem tudom biztos van értelme bár mi se vettük meg .
babáknak a keményebb szivacs a jobb a süppedős nem sokan ezért nem szeretik de van választék szv. semmi kényszer nincs csak terelés mert a kismama lét elég tág piac is .
de nem tukmálás mert lehet kapni matracot is jó minőségüt pl ikeában .
Szerintem nem marketing fogás, hanem bizonyított, hogy a kisgyerekek gerincének a totál kemény matrac a jó kb. 6 éves korig. Ezt a kókuszmatrac biztosítja, azzal együtt, hogy jobban szellőzik is.
Persze lehet azt mondani, hogy mi is felnőttünk a szivacs matracokon. Persze. Meg a feles tejen is, meg a két szopi között adott teán is stb :o) Szerintem ez inkább olyan, hogy régen tollpárnán aludtak az emberek, most meg mindenféle antiallergén ágyneműt veszünk meg.... ez sem marketing fogás, hanem fejlődés.
Régen tv sem volt a családokban, most meg kb. a lap top az 5az1-ben kütyü.....
Szóval igen, megteszi a szivacs matrac is, de ha van esély megadni a jobbat a gyereknek, és anyagi keret is, akkor miért ne?
Előnye még, hogy nagyon gyorsan szárad! Nálunk sem süpped be, a szivacs szerintem előbb-utóbb igen. A többit leírták már! :)
Én magamnak is ilyet szeretnék majd venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!