Most tudtam meg, hogy Kisbabát várok és közben pedig fogorvosi kezelésre járok. Azt tudom, hogy tömni, húzni szoktak de nekem korona is lesz. Az sem gond terhesség alatt? Köszönöm előre is a válaszokat!
Sok fogorvos az elso 12. hétben nem ad erzestelenitot. Köztük az én fogorvosom sem vállalta, mert mindegyikben van erszukito, és mig olyan pici a baba, akar a szíve is megallhat tőle. Tömni, fúrni, mindent szabad, de az erzestelenito nem ajánlatos. Én ezért mentem vissza most, és megcsináltuk a fogaim:))
15 hetes kismami
Mindenképpen szólj legközelebb ha mész,hogy Te kismama vagy,és akkor olyan érzéstelenítőt meg miegymást ad,amit neked is lehet,és nem lesz tőle bajotok.
34hkm
Első vagyok. Mikor megtudtam terhes vagyok, akkor gyulladt be, kezdett nőni a bölcsesség fogam.
Szájsebészhez jártam.
Minden nap kellett mennem ecsetelésre, légette az ínyem a fogam körül, hogy legyen helye hová nőni, mindig kaptam erzéstelenítőt, bedagadt, belázasodtam.
Na a 11. Hétre rendbe jött, Makk egészséges lett a gyermekem.
Nemhiába küldd el az orvos ha terhes vagy fogorvoshoz, rendbe kell rakatni a fokakat, mert a terhesség alatt csak tovább romlanak, hisz az baba mindent elszív, hog nőni tudjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!