Terhesség tünetek nélkül?
Nekem úgy kezdődött a terhesség,hogy nemvárt körül kicsit fájtak a melleim. Ez lett gyanús. Aztán ez is elmúlt, és onnantól kezdve 3 hónapig semmi tünetem nem volt. 3. hónap után jelentkezett a fáradékonyság, szagérzékenység, de ezek is főleg a munkahelyemen. És mégis makk egészséges kislányom született, aki már 2,5 éves. Nekem az egész terhességem nyugis volt, és én is párszor csak néztem magam elé, hogy sok nőt olyan sokszor vizsgálnak, engem meg csak a kötelezőkön, nem volt fogadott dokim, és panaszom sem volt hál'Istennek. De inkább panaszmentes legyek, mint bármi baja legyen a babának. Örülj neki, hogy nem vagy rosszul már a legelején. A babát attól még jól van.
2012. júl. 6. 07:47
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ma megyek orvoshoz,és nagyon izgulok emiatt!Valahol azt olvastam,hogy nem jó ha a nincs tünet,mert hogy akkor nem tartalmaz sok hcg-t a szervezeted...és nem elég erős a terhesség....De lehet ez hülyeség!Kicsit örülök,hogy nem vagyok beteg,csak bennem van a félsz azért...vártam,hogy majd hányok,undorodom a szagoktól...stb,de semmi,ezért ijedtem meg!
De Te most megnyugtattál,köszönöm szépen :)
Majd ezek a tünetek is jelentkezni fognak, ne aggódj. Csak esetleg később, és lehet hogy nem lesz annyira agresszív, tehát elviselhetetlen. Nekem így volt. (1.)
2012. júl. 6. 07:56
Nekem sem voltak tüneteim, a kimaradt menstruáción kívül semmi. 10-13 hetesen kínzott némi hányinger, de hányás nem volt. Félidő környékén volt egy kis hátfájás, de az is elmúlt. Érdekes, hogy ezt a mellérzékenységet mindenki írja. Nekem semmi ilyen nem volt. Egyik napról a másikra megnőtt két számmal nagyobbra, azóta úgy van, de nem fáj, nem feszül, semmi.
Nyugi, semmi bajt nem jelent, ha nincsenek meg a megszokott terhességi tüneteid.
Sok boldogságot!
32 hkm
2012. júl. 6. 08:29
Nekem sem volt egyik terhességemnél sem semmi tünetem. Sőt még meg is jött az első trimeszterben, úgyhogy dokihoz is 11-12 hétnél mentem. Nem volt olyan erős, de volt... Végig ilyen szerencsés voltam, nem fáj semmim, mindent csináltam.
Azóta két makkegészséges kislány anyukája vagyok :)
2012. júl. 6. 08:42
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) megnyugtattatok!!!
ma vagyok 6 hetes terhes, annyi a bajom hogy allandoan almos vagyok es gyakrabban pisilek:) elozo terhessegemnel ilyenkor mar kivoltam keszulve, majd leszakadtak a melleim, non-stop hanytam, semmit nem ettem, meg fogytam is, allandoan sirtam. ma megyek eloszor dokihoz, meg is fogom kerdezni minden rendben van e hogy most ilyen jol viselem...
2012. júl. 6. 09:51
Szia
nekem az elso terhessegemnel a 12. hetig semmi tunetem nem volt, egyszeruen minden terhesseg mas, ne aggodj, ez nem jelent bajt!
2012. júl. 6. 09:58
A második terhességem 19 hétig észre sem vettem, mivel szoptattam a nagyobbat és nem volt tünetem. Utána is az tűnt fel, hogy fura bélmozgásom van, csináltam tesztet, pozitív lett, másnap mondta a doki, hogy 19 hetes, kisfiú.
2012. júl. 12. 16:44
10/10 A kérdező kommentje:
:))) nem semmi! Továbbra se nagyon vannak tüneteim,csak az ételektől undorodom némelyektől,sosem tudom mit ennék,a gyomrom pedig korog :( De ez legyen a legnagyobb gondom,nem igaz?
Kapcsolódó kérdések: