A korai ikerterhesség miben más a "normál"terhességtől? Van valami különleges érzés vagy tünet ami erősebb, mint egy babánál?
A terhesség korai szakára gondolok,5-6-7-8 hétre.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Hát erősen gondolkodom,hogy lehet ikreket várok?....
Három gyerkőcöm van már,velük teljesen jól voltam sem hányinger sem fáradtság sem semmi különös mondhatni tök jól éreztem magam.
Most 7 hetes vagyok a negyedik babával de amikor elöször jártam uh-n még nem igazán látszott semmi így hétfőn lesz a következő uh.
Most nagyon másképp érzem magam,rettenetesen fáradt vagyok állva el tudok aludni,nagyfokú hányinger állandó szomjúság és az egyszerű házimunka is kifáraszt.Szuszogok zihálok még egy mosogatástól is.Nagyon álmos és fáradt vagyok minden pillanatban.Lehetséges,hogy hétfőn két babát látok majd???
Ikerterhességnél magasabb a HCG szint, ha elmész egy labrvizsgálatra, akkor ez könnyen kideríthető (feltéve, hogy a terhességi időt elég pontosan meg tudod határozni, mert az elején pár hét eltérés is sokat számít még).
Ezen kívül, ha kétpetéjűek, az az ultrahangon is elég korán látszik, nekem 5 hetesen már 3 petezsákot láttak (akkor még nem volt szívhang).
Nekem hármasikreim vannak, és bszolút nem volt sem hányingerem, sem egyéb rosszullétem, így ez még nem jelent semmit.
Viszont sokkal hamarabb nőtt a hasam, érthető okok miatt, 3 hónaposan már nem fértem bele a ruháimba. (nadrágok, ill. melltartó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!