Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem miért nem látszik?

KicsiiAníí kérdése:

Nekem miért nem látszik?

Figyelt kérdés
Szijasztok 11hkm vagyok néztem ismerőseimet és aneten képeket, videókat. Ijenkor már mindenkinek látszott egy kis poci.. nekemmiért nem ? Lehet h azért mert tulsúlyos vagyok? kb 20kg feleslegem van.. a hasamn is van. Leheth emiatt??

2012. júl. 5. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nincs feleslegem, mégsem látszódott a hasam középidőig!

Olyan 23 hetes lehettem, amikor már elkezdett kis pocim lenni.

Barátnőmnek meg még a 8. hónapban sem látszódott, de neki sok feleslege van, plusz alkatilag sem hangsúlyos pont a pocija, ezért nála nem is látszódott a baba.

Ha nincs még hasad ilyen korán, az nem baj! Sőt, sokaknak nem látszódik még ilyenkor! Majd a végén elgurulsz meglátod. :)

2012. júl. 5. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet a súlyod miatt is! Találkoztam olyan kismamával, aki a 40. hétben járt, és ha nem NST-n találkozunk, nem mondom meg róla, hogy kismama! Sokat jelent az alkat, a genetika...

40 hkm

2012. júl. 5. 14:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor jó.

Van egy barátnőm aki 10hkm és már látszik neki.. ugyanolyan testalkatú mint én nekem sem inkább tulsúlyom van csak "vastag vagyok" mert ezt örököltem apumtól..

És ezért vagyok kétésgbe esve.

Hiába nézegetem magam a tükörban semmii változást nem látok a hatalmas ciciket leszámitva :D

2012. júl. 5. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Rajtam +10 kg volt, de így sem látszott semmi kb. a 20. hétig. Igazán az utolsó 2 hónapban nőtt meg a pocim.

2012. júl. 5. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Rajtam nem volt felesleg, 20. hét körültől kezdett picit látszani, előtte néha max fel voltam puffadva, mintha ebéd után lennék. Úgy, hogy már mások is észrevegyék, a 24. héten nőtt meg, viszont a végére óriási nagy pocakom lett... Úgyhogy szerintem nincs jelentősége kinek mikor kezd el nőni, a végére neked is hatalmas lesz :)
2012. júl. 5. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. =)
2012. júl. 5. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a súlyod miatt nem látszik igen. Gondolj bele akinek lapos vagy pici hasa van annak nyilván hamarabb "puklisodik" ez természetes.Nekem 10-15kg feleslegem volt és a 4. hónaptól volt terhes hasam :) Bár a 6. hónapig sokan azt hitték, hogy csak meghíztam :D
2012. júl. 5. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj

4 hnaposan még simán letagadhattam volna a babám, akkora hasam volt, mint aki jobban megebédelt

2012. júl. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!