Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek hátrahajló méhük van...

Akiknek hátrahajló méhük van azoknál később látszik a terhesség?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:

igen,nekem később kezdett látszódni,de sztem alkati kérdés is.én vékony vagyok(vagyis voltam :-))

20 hetesen volt sejthető..

39hkm

2012. júl. 4. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:

szia!nekem az van!6 hetesen voltam első UH-n(hüvelyi ultrahangom volt),akkor már dobogott a pici szíve,tehát látta is,

viszont a 12 heti UH-on is hüvelyivel kellett nézni,mert a hasi ultrahangon nem látta rendesen...nem tudom hogy a méhen "típusa" miatt-e...hüvelyi ultrahanggal simán látni fogja!

2012. júl. 4. 13:26
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor az normális ha három hónaposan még nem látszik a hason sok minden?
2012. júl. 4. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Hátrahajlo méhem van, 15 hetes vagyok és alig van hasam. Úgy nézek ki, mint aki jol beebédelt:) pedig mar annyira várom, hogy nőjön!!!!!
2012. júl. 4. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
én 14 hetes vagyok és csak a puffadás!pedig már én is várom,hogy gömbölyödjön!sokan mondják,hogy "ohh már látszik a hasad",pedig ez még a gyári...amúgy is felszedtem kb 3-4 kg és ezek mind a pocakra meg csipőre mentek...
2012. júl. 4. 13:38
 6/10 anonim válasza:

Én meg rácáfolnék, nekem is hátrahajló a méhem, és 12 hetesen már látszott a pocakom..!

Mondjuk én elég vékony is vagyok..szerintem alkati kérdés!

2012. júl. 4. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok:) 160 cm és 50kg vagyok, nagyon pici kis vékonyka és így sem látszik:) szóval nem tudom hogy min múlik :)
2012. júl. 4. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is hátra hajló méhem van és 18hetesen kezdett nöni a pocakom.
2012. júl. 4. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:

2.válaszoló!Te valamit nagyon félreértettél...:-)

de azért cuki vagy.

2012. júl. 4. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló és már nagyon korán nőtt a hasam,és kg-ban nem hiztam,hanem fogytam a 16.hétig kb rosszullét nélkül.20hetesen itt 30nak tippeltek.Netes képeket is ha nézegetek átlag hasnövekedésről,akkor a 27hetes pocakom kinéz vagy 32-34hetesnek.
2012. júl. 5. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!