Tényleg látszik a terhesség még az első trimeszterben egy kismamán? Az öregek honnan látják?
Szerintem nem látják, csak hamarabb észreveszik a "jeleket". :)
29+6hkm
Alkatra szerintem sem látszik.Nekem például azt mondták, hogy látszik az arcomon, hogy kicsit "megviseltebb" vagyok, látszik, hogy nem vagyok egyedül :D Persze a velem egykorúak semmit nem vettek észre...a fene se tudja, de jó a szemük az biztos :D
21 hkm
Nekem az egyik kolléganőm mondta, amikor bejelentettem a munkahelyemen, hogy Ő már látta rajtam... Azt mondja, hogy Ő mindig észreveszi előre, de nem tudja pontosan megmondani miből...
Előző életében biztos bába volt! ;-)
Én a kolléganőmről láttam, hogy terhes. Miből nem tudom, de engem nem ért meglepetésként, amikor szólt. Csak tudtam valahol. Egyszer velük álmodtam, hogy lánya van, az is lett. Ez csak véletlen.
Egyik főiskolás tanárom kicsit husib, osztotta a dogákat, én meg vigyorogtam rá, mint a vadalma, mert valahogy kiszúrtam a pocakját(igaz Ő már előbb járhatott 16.hét körül), én is várandós voltam akkor.
Van aki észreveszi, de miből, én se tudnám megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!