Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg látszik a terhesség...

Tényleg látszik a terhesség még az első trimeszterben egy kismamán? Az öregek honnan látják?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem látják, csak hamarabb észreveszik a "jeleket". :)

29+6hkm

2012. júl. 4. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a viselkedéséből láthatják, hogy vidámabb, boldogabb, vagy aggódósabb. Alakra nem hiszem, hogy látni.
2012. júl. 4. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Alkatra szerintem sem látszik.Nekem például azt mondták, hogy látszik az arcomon, hogy kicsit "megviseltebb" vagyok, látszik, hogy nem vagyok egyedül :D Persze a velem egykorúak semmit nem vettek észre...a fene se tudja, de jó a szemük az biztos :D

21 hkm

2012. júl. 5. 06:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem 8hetesen voltam anyunál és rögtön rá is kérdezett,nem-e vagyok terhes.És semmi tünetem nem volt,se rosszul lét,se semmi.
2012. júl. 5. 06:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Az arcom alapján pár idősebb néni rájött egyből... :)
2012. júl. 5. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik kolléganőm mondta, amikor bejelentettem a munkahelyemen, hogy Ő már látta rajtam... Azt mondja, hogy Ő mindig észreveszi előre, de nem tudja pontosan megmondani miből...

Előző életében biztos bába volt! ;-)

2012. júl. 5. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én pont főiskolán (levelező) voltam vizsgázni amikor a dolgozatot be kellett adni az egyik csoporttársam kérdezte tőlem, hogy nem vagyok terhes, mert nagyon úgy néz ki. Annyira meglepődtem, hogy a dogát is majdnem elfelejtettem leadni. Persze mondtam, hogy biztos nem vagyok babás. Mint utólag kiderült ekkora már tényleg 1-2 hetes terhes lehettem és ekkor még én sem tudtam róla. Párom még nagyot is nevetett ezen a szituáción. A hölgy aki megjósolta 45-50. év körül lehet, de hogy honnan tudta az mai napig rejtély?!
2012. júl. 5. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a kolléganőmről láttam, hogy terhes. Miből nem tudom, de engem nem ért meglepetésként, amikor szólt. Csak tudtam valahol. Egyszer velük álmodtam, hogy lánya van, az is lett. Ez csak véletlen.

Egyik főiskolás tanárom kicsit husib, osztotta a dogákat, én meg vigyorogtam rá, mint a vadalma, mert valahogy kiszúrtam a pocakját(igaz Ő már előbb járhatott 16.hét körül), én is várandós voltam akkor.

Van aki észreveszi, de miből, én se tudnám megmondani.

2012. júl. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!