Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ujszülött babán már látszik...

Az ujszülött babán már látszik hogy kire hasonlit?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a szülőszobán már mondták, hogy a kislányom tiszta apukája. Ez kb. 1 éves koráig így is maradt, aztán már engem is felfedeztek benne. Igaz én már 27. héten a 4D után mondtam, hogy a nózit apától örökölte:-)
2012. júl. 3. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Mikor megszületett a kisfiam, tisztára olyan volt, mint én. Mellétettük az annyi idős fényképemet és mintha én lennék ő, csak fiúban.:)

Most múlott másfél éves és tiszta apja!:)

2012. júl. 3. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:

kislányom 2 éves és az apukája mintha a száján köpte volna ki :)

de a születésekor nagyon durván hasonlított rá. :)

2012. júl. 3. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Hát nálunk ez nem jött be :) Mindketten világos bőrű-hajú emberkék vagyunk, a kisfiam pedig amikor megszületett koromfekete hosszú hajjal, vörös-kreol bőrrel... hát, nem hasonlított ő senkire. Most 23 hónapos, tejföl-szőke haja van, világító kék szeme, mindkettőnkből a legszebb vonásokat örökölte, olyan, mint egy játékbaba :) Már mindkettőnket felfedezem benne :)
2012. júl. 3. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A lányom és a fiam szinte megszólalásig hasonlítottak újszülöttként. Mindkettő az apjukra. A lányom most is az apjára, a fiam 1-2 hetes kora óta rám hasonlít.
2012. júl. 3. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam fekete hajjal és fekete szemmel látta meg a napvilágot. Nagyon hasoslított rám. Pár hónappal később kihullott a haja és az új hajacskája szőke lett, a szeme meg bekékült, aki így már kiköpött apja. Szőke haj + kék szem. :-)
2012. júl. 4. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!