Bajt jelenthet, ha a 19. heti uh-on 262grammot mért a gép a babám súlyára?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy a 20.héten szoktak 260 gramm körül mozogni,lehet ez mondjuk az Elevittől? vagy valamilyen betegségtől?2012. júl. 6. 11:04
1/7 anonim válasza:
Szia!
Ha arra gondolsz, hogy nem e túl nagy, akkor nem!
Nekem 20 hetesen 360 gramm volt! Semmilyen + vitamint nem szedtem, anélkül is szépen növekszik!
A 36. hét végére becsülték 3165 grammra.
Ne aggódj! Szép és egészséges babád lesz!
További minden jót!
Üdv: 37+6 hkm
2/7 anonim válasza:
Biztos hogy teljesen jó az érték, mert nekem 18 hetesen 242g volt.
3/7 anonim válasza:
Teljesen jó érték. Nekem a 18. héten volt 226 g a babám. Most 3,5 kilóra saccolják. Már csak órái vannak remélem.
4/7 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy pontos ez a súlybecslés.
5/7 anonim válasza:
Jól mérték ne aggódj, nem nagy!!
Nekem pl az egyik fiamat 19hetesen 280grammra tippelték, 4nap mulva 350grammra! :) Irőre született és a 3kg-ot alulról súrolta. :)
6/7 anonim válasza:
Az én kisfiam 300g volt és nem lett nagy baba,3300 grammal 51 centivel született és teljesen egészséges.(4 hós)
7/7 anonim válasza:
Mérik???
Én ma voltam genetikain és nem mérték, csak 3 adatot néztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!