Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ennyire figyel a...

Más is ennyire figyel a súlyára és hogy miket eszik?

Figyelt kérdés
Első babámmal 8 kg-ot híztam, most 23 hetesen tartok plusz 2 kg-nál. Állandóan ezen gondolkozom, hogy mikor egyek halat, mert a babácskának jót tesz és a nagy tesónak sem árt, ne egyek 6 után, stb.... Más is ennyit foglalkozik ezzel?
2012. júl. 3. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Kb. 12-12 kg-t híztam mindkét terhességemnél. A súlyomra nem figyeltem, csak arra, hogy nagyjából egészséges ételeket egyek.
2012. júl. 3. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
12 kiló plusznál járok, de ha hajnali 2kor kívánok meg valamit akkor azt megeszem. Arra figyelek csak, hogy több gyümölcsöt és zöldséget egyek. A halat pl. soha nem is ettem meg és nem is fogom. Húsból is elég keveset eszek kb. 2 hetente.
2012. júl. 3. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 17 kg-nál járok, senki nem mondaná meg! Arra nem figyelek, hogy mennyit, mikor, csak h mit! Sok zöldség, gyümölcs, egészségesebb ételek! Majd ha megszületik, és lehet leadom!

39+4 hkm

2012. júl. 3. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt a ne egyek 6 utánt már a fogyókúrában sem mondják jónak, inkább felejtsd el, és ezt a folyamatosan a súlyomon agyalokot is szerintem. Egyél egészségesen, tényleg ahog írtad, ami jó a pocakban lévőnek és a nagynak is, meg persze neked is, sok gyümi zöldség. És egyél 6 után igenis, esetleg válogasd meg hogy mit: fehérjét pl!!!!! Fontos az is mindhármótoknak, és a súlyodon sem kell aggódnod miatta. :-)
2012. júl. 4. 06:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon figyelek oda, akkor eszem amikor éhes vagyok. Általában többször keveset. De minden nap kb 2x eszek friss gyümölcsöt, van a kertben szerencsére.31 hetes vagyok és 6 kg-nál tartok.
2012. júl. 4. 07:28
 6/9 anonim ***** válasza:

A fiammal összevissza ettem ami eszembe jutott, és 9 kg-t híztam összesen, szülés utáni nap 11-el voltam kevesebb.

Mostani terhességemben rendszeresen mozgok, odafigyelek arra, amit eszem, ennek ellenére a 36. héten járok és már 11kg-t híztam. Látni nem igazán lehet, mert a hasam lett hatalmas, megvan a derekam is, de a kiló sok. Igaz, már 3 hete nem híztam semmit, remélem így is marad:)

2012. júl. 4. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
6 után nem evés beteges....még egészséges normál embernek sem ajánlott nemhogy egy terhes nőnek.olvass csak utána kicsit. Figyeltek én is azért a kilókra de nem betegesen.utána úgyis leadom, most nem fogom sanyargatni magam, nem vagyok ennyire önző. 22 hetesen eddig 5 kilót híztam,48-ról kezdtem.ha a végére 12 lesz azt sem bánom, utána le tudom adni.
2012. júl. 4. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
nem értem miért mondjátok hogy hülyeség 6után nem enni meg ugy sem ér semmit. én vagyok az ellen példa két évig nem sikerült teherbe estem aztán az este 6után nem eszem nehezet max gyümit joghurtot sikerült ledobnom 10 kg és most itt vagyok egészséges 16hetes kismamaként, a dokim és a védőnő is azt mondta nyugodtan folytathatom ezt a dolgot, hogy ne hizzak sokat a terhesség végére
2012. júl. 4. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

én túlsullyal kezdtem, az elején fogytam 4 kilót az émelygések és hányás miatt. Tegnap voltam a védönőnél, 26+3hetes vagyok ma, és egy hónap alatt 10 dekát híztam. Még mindig kevesebb vagyok 4 kilóval mint a terhesség elött. Én is örülök neki, és a dokim is.

Tudatos, mert odafigyelek. Nem zabálok halomszámra csokit, csipszet. Ha nassolhatnékom van akkor műzli, zabpehely, joghurt, egy tölcséres fagyi, de ennyi.

Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszek (mindig is imádtam, ezért most nem kell erre külön odafigyelnem). Én este 7ig bezárólag eszek, persze ha valami miatt túlcsúszok akkor is vacsizok :)

Ebédre mindig főtt kaja, levessel. De ebéd és vacsi között Én nem uzsonnázok, akkor eszek gyümölcsöket.

26+3hkm

2012. júl. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!