Masnak is tesznek megjegyzeseket a sulyara?
Ilyenkor mindenki érzékenyebb sztem ne foglalkozz velük:)
Én úgy tudom, h terhesség alatt 10-12 max. 15 kg plussz mg elmegy, többet hízni felesleges, nem jó se babának se mamának.
DE védőnő dokid szava legyen mérvadó:)
Ne foglalkozz velük! Én a 20.hétig 8 kilót híztam!
Amúgy ne feltétlen foglalkozz a doki + védőnő véleményével se, mert ők is tudnak ám túlozni. Például az én esetemben, mindkettő cseszeget, hogy mennyit híztam, úristen.
39.héten járok. 174 centi vagyok, 57 kilóról indultam, tök sovány voltam, most vagyok 71 kiló. Tehát feljött 14 kiló, viszont egyáltalán nem látszik rajtam, a combom, fenekem, arcom, karom, stb nem is nőtt, csak és kizárólag a hasam és a mellem. Hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok, nem is vizesedek, nem lettem cukros, szóval semmi.
Csak jönnek a statisztikáikkal, és engem idegesítenek, pedig a kórházban mindenki kövérebb nálam. Na mindegy.
Szóval ne foglalkozz az emberek véleményével, ráadásul az a 4 kiló, amit írsz, tényleg nem sok.
Vigyázz arra, hogy ne vizesedj, bánj óvatosan az édességekkel, nassokkal, és akkor nem lesz semmi baj!!!
Érdekesek a nők egymás közt. Múlt héten bent voltam a munkahelyemen a táppénzes papírom miatt, és a főnökasszony csak annyit tudott kérdezni, hogy hány kg-ot híztam! Semmi kérdés a babáról, hogy mi lesz fiú vagy lány, semmi...
(Egyébként csak a hasam nőtt.)Úgy látszik, egyes embereken így jön ki az irigység.
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!