Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki Budapesten a 4D...

Volt valaki Budapesten a 4D genesis Ultrahang központban? Mennyi képet kaptatok?

Figyelt kérdés
Leírnátok a tapasztalataitokat?! Tényleg aranyosak kedvesek? mennyi ideig Ultrahangozták a babátokat? Mennyi képet kaptatok CD-re vagy DVd-re? Kell vinni külön DVD-t? Köszönöm előre is

2012. júl. 5. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én most ezzel a kuponnal megyek a jövő héten: [link]

Remélem igaz, amit itt leírtak.

2012. júl. 5. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyermekemmel náluk voltam, és csak jókat tudok írni. Ha jól emlékszem, legalább fél óra volt a babamozi, mindent megtettek, hogy megfelelő felvételek készüljenek, nagyon-nagyon kedvesek voltak. Több csomagjuk van, mi olyat kértünk, amibe a DVD és egy fénykép tartozott bele. Sok képet csinálnak, és a végén kell választani. Persze, lehet többet is a csomagon felül. Boldog babavárást!
2012. júl. 5. 15:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat :)

Még annyit szeretnék tudni,hogy mennyi idő múlva kapok időpontot ha felhívom őket?

Most vagyok 20+4hetes

24 hetesen szeretnénk menni

2012. júl. 5. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én tegnap hívtam őket és jövő hétre tudtak adni időpontot. Azt hiszem szerda du. meg péntek volt akkor még szabad.

2012. júl. 5. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy a kuponok miatt most tuti megrohamozzák őket, így érdemes hamar időpontot foglalni, akár már most is, hiába csak később mennél. :)
2012. júl. 5. 16:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó ebben igazad van. De hogyan juthatok hozzá a kuponhoz?? mit kell tennem? segítenétek benne?
2012. júl. 5. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi 2010-ben voltunk ott a kisfiammal. Nagyon korrektek, rendesek, aranyosak, kedvesek. Kb. 45 perc volt a vizsgálat, az egészet kiírták DVD-re, amit ők adtak, nem kellett külön vinni. Képet is kaptunk kb. 30 darabot CD-n, de ezekért külön kellett fizetni 1500 Ft-ot. Plusz kaptunk még egy általunk választott kinyomtatott fényképet. Most ismét kismama vagyok, úgyhogy ez a kuponos akció engem is érdekelne. Tud erről valaki bővebbet?
2012. júl. 6. 12:31
 8/11 A kérdező kommentje:
írok privibe neked :)
2012. júl. 6. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszi, válaszoltam! :)
2012. júl. 7. 09:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Életem egyik legjobb döntése volt ez a kupon! Hihetetlen tündér volt a nőci, áradt belőle a kedvesség, vicces volt és közvetlen. Több, mint 30 percig voltunk bent, mindent magyarázott, kaptunk dvd-t a végén és 80(!!!) képet cd-re írva! Szerintem veszek még kupont és megyek máskor is, mert nagyon megérte!

2012. júl. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!