Vagy volt olyan, akinek tévedtek a 4D-n? Ha 4D-n kisfiút mondanak, akkor azt szinte vehetjük biztosra?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:07
2/13 anonim válasza:
Biztos az amikor kibujik,addig ne eld bele magad.Nekem 100%kislanyt mondtak,utana meg mar 80-at,ugyhogy mar nem erdekel,ket hetet meg kibirok:)
3/13 A kérdező kommentje:
22 hetes vagyok.
2009. júl. 10. 12:10
4/13 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen 4D-n valószínű, hogy eltalálták (főleg,ha fiút mondtak), de biztos valóban csak akkor lesz, amikor majd a karodban tartod! :))
5/13 anonim válasza:
Bár nem tudom mennyire kielégiteni a kérdésedre a választ,mert én jártam hasonló cipőbe,bár neked még nem igazolodott be .Igaz nekem hagyományos ultrahangon közölték mind a 4szer,hogy ő bizony kisfiu,bevallom kislány néven ezek után nem is gondolkodtunk,aztán mikor megszületett döbbentünk rá,hogy aza bizonyos valami igy eltünt volna? Persze nem bántuk,az a lényeg egészséges legyen!!! Ennél fontosabb nincs. Azért a mai technika is tévedhet,de azért a 4D elég pontos adatokat ad. Sok sikert és kellemes babavárást.
6/13 anonim válasza:
Nálunk konkrétan megmuttatták a heregolyóit és egyszer sem mondtak lányt. 2x voltam 4D-en, sokszor hagyományoson. Már 6 hónapos kis zacsis, szóval nem tévedett senki.
7/13 anonim válasza:
Mi 17hetesen voltunk elöször, 100%-ra kisfiut mondtak, igy is lett, teljesen egyértelmüen látszott.Üdv: 8hetes kisfiu anyukája
8/13 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, h hogy lehet képet feltölteni, de szerettem volna neked mutatni valamit! Csak annyi, h szerintem ha láttátok a fütyköst, akkor nincs mese, biztos h az lesz (ezt szerettem volna Neked megmutatni)
31 hetes km.
9/13 anonim válasza:
Szia,nekem 18 hetesen sima uh-al mondták,hogy talán kisfiú,aztán 24 hetesen a 4D-vel 100%ra megállapították,sőt,még nekünk is jól látható volt,ahogy a kis kukija mozgott a magzatvízben:)Mára már 2.5 éves "nagy"fiú.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!