Van esély arra, hogy a 12. heti (akkor leszek 12+2hetes) terhes genetikán mondanak valamit a nemére vonatkozóan?
A gép nagyon profi.Színesben mutatja a képet, meg itt szokták végezni ezzel a géppel a 4D-t is.
Köszi a választ!
Nekem az ország egyik legjobb klinikáján, az egyik legjobb géppel egy igen jó orvos 12 hetesen kislányt tippelt. De mondta,hogy ez tényleg csak tipp,mert ilyenkor még nagyon egyformák a nemi szervek.
Most 22. hetes vagyok és egyértelműen látszik,hogy kisfiút várok!:))
Oh, köszi a választ.
Azért is "mertem" ilyet kérdezni, mert itt is olvastam már olyat, hogy 12.hetesen mondtak nemre vonatkozóan valamit az orvosok, de azt kell észrevennem, hogy akkor még csak eléggé tippelnek.
Azt még meg szabad kérdeznem, hogy melyik városban voltál 12.hetes uh-n?
Szia!
Bármi előfordulhat de nekünk még a 4D ultrahangon sem tudták megállapítani a nemét!Amikor megszületett akkor derült ki,hogy kislány!:))
Függ a géptől, dokitól, de leginkább attól, hogy hogyan fekszik a baba, mit lát belőle az orvos.
Nekem 12 hét 3 naposan megtippelte, hogy lány, azt mondta ez 70-80%. Igaza lett, valóban lányom született, de bevallom csak akkor hittem el amikor már az 5. uh-os vizsgálaton is lányt mondtak. :)
12. heti genetikai UH-n (nem 4D-s), 100% fiút mondott a doki.
Az is lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!