38 hetes kismamák jövő hét keddre frontot mondanak szerintetek szülünk?
Figyelt kérdés
Én már nagyon kivagyok a méhlepény is 3 fokban érett a doki fel van puffadva az arcom és a doki azt mondja a kiscsaj is készen áll de ha jön egy front megyünk is szülni remélem így lesz.Ti hogy álltok?2011. jún. 4. 14:17
1/8 sumergo válasza:
Ha a doki fel van puffadva, az gázos.... :-)
Ne haragudj, értem a kérdést, de ezt nem tudtam kihagyni!! Szép szülést neked!
17+5 hkm
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi kimaradt egy szerint a doki szerint fel van puffadva az orrom.
2011. jún. 4. 15:10
3/8 anonim válasza:
Szia! 40+2 hetes vagyok. Remélem a keddi front kihozza, mert eddig nem nagyon akar kijönni... Nekem is 3-as a lepényem. Sok sikert! Könnyű szülést. Ja, azt nem tudod, hogy hideg, vagy meleg front jön-e?
4/8 anonim válasza:
Szia. nagyon remelem hogy kibujik mar mert kezd nagyon kenyelmetlen lenni. Ejjel azt hittem el is kezdodott a szules de a fajdalom csak abbamaradt. Aludni alig alszom es szetszakadok ott lent. 39hkm.
5/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Legjobb tudomásom szerint hideg de az nagyon ki szokta hozni a piciket remélem nekünk is kihozza majd
2011. jún. 4. 17:43
6/8 Alinaaa válasza:
Mennyire előbb lehet valahol meglesni a frontokat?Vagy csak marad az esti időjárás jelentés?
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Ma már szerdára mondták a frontot.
Lehet ez segít:
Minden jót nektek és könnyű szülést!
8/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm szépen bár nagy csalódás volt mert voltak fájásaim de sajnos elmúltak és nem jött jött a pici.
2011. jún. 6. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!