Jövő hétre 17-18 fokot mondanak. Most 4 hónapos a babám, ilyen időben mit adjak rá?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 09:47
1/5 anonim válasza:
Tudod, csalóka az április, de azt szokták mondani, a babára mindig egy réteggel többet adjunk mint mi magunk viselünk. Nyilván bundazsák nem szükséges, de a harisnya és egy véknyan bélelt nadrág már mehet. A tarkóján érzed, hogy izzad-e, vagy fázik-e.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen csalóka az április, és ezért nem is tudom, mi lenne a jó megoldás, főleg, hogy első baba. :)
és felülre? Ha hosszú ujjú bodyra kap egy kiskabátot, az elég lehet?
2009. márc. 27. 10:12
3/5 anonim válasza:
Szerintem bodyra még azért adjál vmit!Az úgy kevés h body aztán kabát!Vigyél mindig magaddal plédet aztán ha hűvösebb lesz akkor betakarod!
4/5 anonim válasza:
Igen, mindenképpen kell a pulcsi még, ha véknyabb a kabát.
5/5 anonim válasza:
Attól függ milyen vastag a kabátotok. Ha vékonyabb, akkor kevés. Legyen nálad egy pléd, biztos ami biztos.
Én mindig abból indulok ki, hogy mit veszek fel és a babára egy kicsivel többet adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!