40-en túl hogy vagytok? Nektek mit mondanak?
MA vagyok 40+3 hetes. Hétvégén a ctg jelzett fájásokat, én is éreztem! 10, majd 5, majd megint 10 percesek.
Sajnos semmilyen tájékoztatást nem kapok hogy mi jön még! Teljesen ki vagyok készülve! :S
Nincs dokid?
Mikor kell menni vizsgálatra?
Nekem épp 40 hét 3 naposan nézték a magzatvizet és már zavaros volt ezért elindították a szülést.
Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy ha minden rendben lenne, akkor 41. héten megindítaná a szülést, viszont a zavaros magzatvíz miatt elindította végül előbb.
Amúgy ne aggódj, sokan hordják túl, és legtöbbször a baba tudja hogy mikor kell jönnie. Ha rendszereződnek a fájások, akkor menj be kórházba.
Babád mozog rendesen? Ha igen, akkor semmi gond nincs.
Nincs dokim! Ma megyek a kórházba ctg-re, meg az éppen bent lévő dokik egyikét elkapom hogy vizsgáljon meg rendesen, mert 3 hete nem járt szakavatott ember ott lent és már ez is nagyon zavar.
A drága mozog rendesen, meg sokat csuklik még mindig, de mivel alig vizsgáltak az elmúlt hetekben, így nagyon aggódom érte!
37. héten volt uh-m azon 2-3-ad fokban volt érett a méhlepény, 2 hete azt mondta egy másik uh-s nő (azzal volt leginkább elfoglalva, hogy állandóan csörgött a telefon és tiszta idegbeteg volt) hogy minden oké! Ezt nem igazán értettem hogy ha valami egyszer már nem az igazi az hogy lehet teljesen jó 2 hét múlva!
2-3 fokban érett méhlepény ilyenkor már teljesen normális, hiszen a vége (felé) tartasz, lehet erre értette, hogy minden OK.
Egy doki mindenképpen nézzen meg ma!
Én pl. pont 40. hétre szültem, aznap voltam nst-n, minden rendben volt, dokim utána megvizsgált és azt mondta, hogy a 2 nappal későbbi nst-re már enm lesz szükség, mert aznap val.szeg szülünk, igaza is lett. Pedig tök jól voltam, semmi fájás, babám mozgott rendesen, csak hát a méhszájam közben kinyílt. Szóval lásson doki, 40+3 hetesen amúgy is sűrűbben kell nst-re járni, kapj el valakit, aki megnéz.
Holnap töltöm a 41.hetet. Az utolsó hétben minden nap voltam bent NST-n, minden rendben volt. De mivel már 1 hete túlhordom, holnap reggel mennem kell és megindítja. Örülök, hogy holnap már a kezemben tarthatom. Egy hete elindultam, hogy fájások meg minden, de vaklárma volt. Na az nagyon rosszul jött ki, már nagyon beleléltem magam.
Ha vmit nem tudsz, kérdezd meg a dokit. Meglepő, hogy mennyire készségesek, elmesélnek mindent. Nekem ezzel kapcsolatban csak jó tapasztalataim vannak.
Kitartás!!!
Kedves utolsó!
Szerencsés vagy hogy körülötted ilyen dokik vannak, de engem ma még megvizsgálni se volt hajlandó, csak vita után, 3 hete nem nézte meg senki hogy állok lent.
Hiába kérdeztem hogy meddig kell várni, az volt a válasz hogy ez nem az ő dolga!
Szia!
Véletlenül nem Pécsre jársz?Ott ugyanezzel a problémával küzdök én is. Pénteken töltöm a 40.hetet, de jó nagy ívben le vagyok kakálva, mert nincs fogadott orvosom. Én sem tudom ki fog majd befektetni, ha nem indul el a szülés magától. Gondolom majd az nst-s mond valamit. A terhesgondozáson közölték, hogy nem kell mennem oda már. Furi mi?!Nekem most pénzteken lesz a terheléses nst, abban bízom talán akkor úgy dönt a fiatalúr, hogy ki szeretne jönni.ugyhogy más is jár ebben a cipőben a mai világban. Ez van! Kitartást és könnyű szülést kívánok!
Szia betta55!
Nem Pécsre járok, megfogsz lepődni, de Pesten is ugyan ilyen gáz a helyzet! :S
Ma megyek megint ctg-re, utána megpróbálok találni valami normális dokit, ha nem sikerül akkor irány egy másik kórház, mert ezt én nem fogom hagyni, hogy a lányomnak bármi baja legyen odabent!
Szerencsére mocorog és csuklik még, így ebből tudom hogy jól van!
Se egy uh-t nem néztek 2 hete, se magzat vizet nem vizsgáltak még, pedig azt is kéne már.
Remélem megoldódnak a bajaink és mind ketten hamarosan babázhatunk!
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!