36. hét körüli kismamák! Hogy álltok a készülődéssel? Már mindent megvettetek a babátoknak és összeállították már a kórházi csomagot? 36hkm
Második vagyok, Ildikó.
A férjem az első szülésnél bent volt, de most nem akar bent lenni. Akárhányszor kérdeztem, mindig kitérő választ adott, hogy miért nem akar.
Pedig megnyugtatna, ha ott lenne. Barátnőm meg egyenesen bent akar lenni velem. majd meglátjuk, hogyan alakul.
Veletek bent lesz a férjetek? Vagy ki lesz bent?
Kriszta vagyok (első válaszoló) velem bejön a párom, nem is tudnám kint tartani:) Addig anyum vigyáz a fiamra (remélem ideér, mert egy órányira lakik, és nem akarom túl korán riasztani:D)
A fiamnál is bent volt, és neki nagyon bejött, addig nem is láttam könnyekig meghatódni:D
És nagyon sokat segített nekem, hogy ott volt, biztonságban éreztem magam, és annyira jólesett, hogy sajnált:)
És őszintén szólva annak is nagyon örülök, hogy látta, mennyire nehéz és fájdalmas a szülés, lehet hülye vagyok, de örülök, hogy látta, megszenvedtem értünk:D
Nekem szülésznőm nincs,de fogadott orvosom van.Valaki kérdezte a nyákdugót:nekem pont múlthéten távozott.A Rékás 36+6 hetes anyuka voltam.
Eszti
Ildi vagyok.
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy az erősebb folyás normális addig, míg nem büdös.
A nyákdugó meg sűrűbb és darabos, vagy egyben távozik.
Én is figyelem, de eddig még nem távozott.
Sziasztok lányok, hogy vagytok? Most épp szünetelek a takarításban, gondoltam rátok kérdezek:)
Minden rendben mindenkivel?
Kriszta (első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!