36. hét körüli kismamák! Hogy álltok a készülődéssel? Már mindent megvettetek a babátoknak és összeállították már a kórházi csomagot? 36hkm
Még csak 35+3 vagyok, de még nagyjából semmi nincs kész:S
Most takarítom a lakást, bár elég lassan megy a hőségben, de azért haladok. A kisruhákat már átválogattam, ha lesz egy kis enyhülés, akkor mosom vasalom őket, és kinéztünk a fiamnak egy ágyat, amit - ha minden jól megy - holnap meg is rendelünk.
Ha megjön, akkor át lehet alakítani az ágyát kisággyá, az is meglesz.
Tervezem, hogy jövő héten már bepakolom a kórházas cuccomat, de teljesen nyilvánvaló a számomra, hogy nagyon le vagyok maradva:)
Még kell egy bevásárlás a DM-ben (pelus+popsitörlő, papír wc ülőke+fertőtlenítő kendő - azt megejtem a héten), és akkor tulajdonképpen beszereztem mindent, ami kellhet, csak össze kell pakolni:)
Te hogy állsz?
35+4 hetes vagyok.
Takarítgatok a lakásban, lassan megy, de majd csak kész lesz.
Kiságy és komód összerakva, a férjem 2 hete megcsinálta. Az ágyneműt a héten megkapom, neten rendeltem. Kisruhák kimosva, kivasalva bent a szekrényben. Csak várom a festőt, mert kilyukadt a fal a kéménylyuknál és azt a falat mindenképp újra kell festetni.
Kórházi csomag megvan, csak pár dolog kell még bele, amit pénteken, az nst után meg is veszek.
Te hogy állsz?
És te utolsó mikorra vagy kiírva? A festés is megvolt már nálunk pár hete. Mi is rengeteg mindent rendeltünk a netről is. Simán megéri. Én meg csütörtökön megyek nst-re :)!
Boldog babavárást nektek :)
Második vagyok.
Fiam lesz, de még nem tudjuk, mi lesz a neve.
Sokan várják a mai teliholdat, hátha beindítja a szülést. De én nem várom annyira, mert még korai lenne, még jó lenne, ha két hétig bent maradna.
Egész nap keményedik a hasam és úgy fáj a hasam, mint amikor meg akar jönni.
Egyik válaszoló: Mikor ment el a nyákdugód?
Első vagyok, és gyakorlatilag augusztus 2 és 6 közé vagyok kiírva:)
Szerintem 6 lesz, de a doki szerint hamarabb jön (a fiamnál is ezt mondta - 4 napot húzott rá:D).
Kislányt várunk, és még nem született döntés a nevét illetően (hová is kapkodnánk:D:D:D) de én Grétát szeretnék. Nem is tudok más nevet elképzelni neki:) De a héten összedugjuk apával a fejünket, és kitaláljuk:)
Végül is nem állunk rosszul, de azért még van mit csinálni:D
A Bianka és a Réka is nagyon tetszik, szép nevek:)
Majd én is várom a beszámolókat a könnyebbnél könnyebb szülésekről:D
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!