36. hét körüli kismamák! Hogy álltok a készülődéssel? Már mindent megvettetek a babátoknak és összeállították már a kórházi csomagot? 36hkm
Második vagyok.
Augusztus 5re vagyok kiírva, de uh alapján legalább 10 nappal nagyobb. Betöltött 32 hetesen 2430g volt a becsült súlya.
A dokim elutazik az utolsó 10 napomban, így én szeretnék még azelőtt megszülni, mielőtt elmegy.
A fiam pont 36 hétre született, bár vele problémásabb volt a terhesség.
Szerintem nem fogom bánni, ha betölti a 37 hetet és kibújik :)
Második vagyok.
Igen, én vagyok.
Beszéltem a szülésznőmmel is és a dokival is azóta. A doki nem erőlteti az indítást, ha nem szeretném, akkor nem fogja megindítani.
Viszont elég szarul venné ki magát, ha abban a 10 napban szülök meg a fogadott szülésznőmmel és az ügyeletes dokival.
A kicsi be van fordulva, a placenta felhúzódott a méhszájról, így eddig semmi akadálya nincs a sima szülésnek. Szeretném, ha a szülésznőm ott lenne, mert az elsőnél is ő volt ott velem végig, a doki csak a burokrepesztésnél és a legvégén volt ott.
Nektek van szülésznőtök?
Van, aki előre tudja, hogy császár lesz?
Sziasztok!
Én is júli 24-re vagyok kiírva, már nagyon várjuk a kislányunkat, Lénát. :) Első baba lesz.
Én pénteken voltam megnézni a szülőszobát és betojtam. Eddig nem izgultam, de most nagyon. :) Ez arra is jó volt, hogy mindent bepakoltam, ami hiányzott a táskából... :):):) Ilyen gyors még soha, semmilyen esetben nem voltam.:)
Még szombaton megyünk textilpelust venni, mert még csak két darabot vettem (azt is azért mert vakondos volt:)). De kell még pár fehér. A baba helye készen van, az ágya is és a rucik kimosva, kivasalva. Már nagyon, de nagyon várjuk.
Üdv, Dóri
Második vagyok.
Nekem a szülésznő mutatta meg, bár ugyanolyan, mint volt.
Nekem fogadott dokim van és ő vitt be a szülőszobára. De előtte megkérdeztem a kórházban és van szülésfelkészítő. Annak keretében is meg lehet nézni egy kis csoportban (és elég csak a szülőszoba- látogatás órára menni, nem kell hozzá végigcsinálni a tanfolyamot) De előre egyeztetett időpontban. Nálunk így van. De próbálkozni kell, hátha...
Egyébként, ha nem nézheted meg, sem veszíthetsz sokat. Nekem nem volt fontos. Mondjuk a férjem megnyugodott, kevesebb az ismeretlen dolog így. Bár már kezdi sejteni, hogy mi vár rá... :D
Első vagyok (Kriszta) nekem van szülésznőm, ugyanaz, aki a fiamnál is volt. Épp most beszéltem vele telefonon, és hétfőn vár nst-re:)
És ugyanott fogok szülni, úgyhogy nagy meglepetés a szülőszoba kinézetével kapcsolatosan nem érhet:) De nálunk is van felkészítő, aminek a keretében egyszer bemehet mindenki a szülőszobákat megnézni - nem kell végig látogatni az egész felkészítést.
És ti apával szültök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!