Elmondanátok a "nagy hírt" azoknak a közeli családtagoknak (testvér) akik a szülésetek után nem hogy nem látogattak meg, de egy gratula sms-t sem küldtek?
Jó,mondjuk nálunk már annyira nem "nagy hír",tekintve,hogy a 4. gyermek lesz....
Nem jöttek el,mert 40-50km-re laknak,a tömegközlekedés elég car,kocsi nincs.
Csórók-legalább is ráfogják,hogy ezért nem tudtak jönni...
NEM. Igencsak besértődtem volna.
40-50 km?? Az SMS-nek mindegy, nem?? Egy testvérnek meg illett volna meglátogatni akkor is, ha órákig tart az út.
Én nem mondtam el külön a testvéreimnek,de tudtak róla. 2 öcsém van,4 és 9 évvel fiatalabbak.
Anyának szóltam ő el is jött(apa meghalt),de a tesómék sz@rtak rám!:((( Első gyerek,én nagyon-nagyon rosszul esett!!! Igaz hogy 250km-re lakom,de egy SMS-sem küldtek,nem is érdeklődtek.:(
Soha nem érdeklődnek utánam sem a gyerek után,soha még csak fel sem hívtak,és nagyon bánt még mindig!
Tudjátok mi a pofa az egészben? Az egyik testvéremmel nagyon össze tartottunk sokáig,mikor megszületett a 3. és eltelt fél év,felhívott,hogy hogy vagyunk,eljönne-azóta úgy ért ide,ahogy Ti. Amikor megyünk,olyan kedvesen tudnak fogadni,hogy már-már elfelejti az ember,hogy nem is kíváncsiak ránk... Mi küldünk egy sms-t ha névnap,szülinap,kari... van,de egyik sem küld semmit,holott az egyiküknek fel van mindig töltve a telefonja,a másiknak meg előfizetéses...Vajon ez a testvéri szeretet?
Igazatok van,nem is szólok nekik,ha megszületik a babó akkor sem.
Kedves Utolsó!
Emlékszem milyen carul voltam amikor megszakadt a terhességem,szintén a 7. héten... Amikor idegeneket láttam terhesen-főleg a cigányságot látva,azt gondoltam magamban hogy minek ezeknek gyerek?? Az egyik ismerősöm előtte nem sokkal jelentette be,hogy kismama.Az összes fiús babaruhát sírva szedtem össze Nekik,mérges voltam,látni sem akartam a gyerekruhákat. (egyébként csak lányaink vannak,és biztos voltam abban,hogy akkor fiunk lett volna) Amikor megszületett a fiuk,akkor a hír hallatára elszomorodtam,sírtam,de másnap már annyira boldog voltam,hogy végre szülők lehettek!! Amikor pedig megláttam a kisfiút... Mintha egy angyalkát néztem volna... Elbűvölt!! Tisztán emlékszem hogy nézett ki Gergőke,tisztán emlékszem az érzésre,amit akkor éreztem,amikor először megláttam :-)
Ezzel csak azt akartam felvezetni,hogy ha Sógornőd megtudja,akkor teljen el pár hét,legyen ideje feldolgozni a dolgot,addig nem baj,ha a fülébe sem jut a hír,illetve ha egy kis emberség van Benned,akkor jobb,ha Tőled tudja meg!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Neked! :-)
Ó,nálunk ezek teljesen feledésbe merülnek,szülinapra sem írnak írnak egy sms-t sem... Pedig jól esne..Na,mindegy. A nagyon bántó még,hogy a kisebbik tesóm a nagyobb lány keresztapukája lenne,még sem tudja még a névnapját sem a leányzónak. Szomorú,de ez van.
Hát,ha tényleg ilyen szuper viszonyban vagytok,akkor azt mondom,hogy tényleg hagyd a csudába a hír közlését!
Igazatok van: tudja ill.tudni fogja aki fontos,a többiek meg csókolják meg a valagomat! :-) Most már tuti,hogy csak az fogja tudni tőlem,aki számít!
Boldog babavárást a babát váróknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!