Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikorra terveztétek a második...

Mikorra terveztétek a második babát, és végül mikor érkezett? Mennyi korkülönbség van a gyerekeitek között?

Figyelt kérdés
A kislányunk most 15 hónapos, és nagyon tervezzük a kis testvért :)

2012. ápr. 12. 23:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 23 hó. Nagyon nehéz, de függ a gyerekek temperamentumától is. Ezt meg előre nem tudhatod...
2012. ápr. 12. 23:04
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Az én kislányom 25hónapos,de eszem ágában sincs egyenlőre másikat vállalni!

Nagyon nehéz első évet éltünk át a lányommal,nem alvás,hasfájás,reggeltől estig sírás,semmi nem jó stb,aki hasonló helyzetben van/volt tudja miről beszélek.

Testileg lelkileg el vagyok fáradva a mai napig! Igaz hogy most már könnyebb,de most meg állandóan fel van pörögve!

Szeretnék majd tesót,de kb 2-3év múlva.

2012. ápr. 12. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2 ev korkulonbseget szerettem volna. 25 honap lett. A pici ma 4 hetes :-)
2012. ápr. 12. 23:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem terveztünk kistesót,4 év lesz köztük júni 12.én született a lányom,most júni 13-ra vagyok kiírva.
2012. ápr. 13. 06:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az elsővárandósság alatt,úgy terveztük,hogy a mire a nagy kezdi az ovit jöhet a kicsi....

Aztán mikor megszületett a lányom...egy jó darabig eszembe sem jutott,hogy szeretnék még egyet!:)

Olyan 17 hós volt mikor először mondtam a páromnak,hogy azt hiszem megbírkóznék a feladattal!:)DE költözésközepén álltunk,vagyis még az új ház felújításán dolgoztunk...Így mikor júliuselsején beköltöztünk,akkor lettéles a téma!De előbb doki,mert az első elég problémás volt!A doki bíztatott...

Szóval augusztusban lettem terhes20 hós volt anagy!Ez a terhesség sajna még problémásabb lett,de teljesenmás jellegű elég komoly dolgok jöttek közbe,szóval így harmadik babómár nem lesz:(

Kb 3 hét és megszületik ahugi így 2 év 5 hónap lesza csajok között!Nem így terveztük,de így volt logikus az életünk így hozta!8 hós lesz a kicsi,mikor anagy oviba megy!

2 éves kislány és 36 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 13. 07:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1-2.között 22 hónap

2-3.között 23 hónap lesz (ő még pocakban van).

Így terveztük, hogy kb 20-24 hónap különbség legyen.

Számomra ez annyira ideális.

2012. ápr. 13. 07:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is kb 2 évet szerettünk volna a gyerekek között. De hormongondjaim lettek, mire kiderült, hogy mi a baj és elkezdtük a kezelést, már 2 is elmúlt a nagy. Majd mire rendeződtek a dolgok odabent, 3 is elmúlt. Végül sikerült a második baba is, még odabent van, augusztus elejére vagyok kiírva, kb 4 év és 3 hónap lesz köztük.

A harmadikra már jobban fel leszek készülve, tudni fogom, hogy mit hogyan csináljak.

Amúgy nem bánom, hogy 4 év lesz köztük, mert a nagy oviban van, így a vizsgálatokra el tudok menni, nem kell bébiszitter, vagy nagyszülő segítsége.

2012. ápr. 13. 08:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem terveztük a tesót.Úgy gondoltuk ha jönni akar jönni fog.Így 20hónap lett közöttük.
2012. ápr. 13. 08:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 évet terveztünk.Mire a nagy suliba megy ,több idő jut a kicsire.De majd alakul.Most mult 3 a lányom.Szóval idönk az van még.
2012. ápr. 13. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
2-3 évet terveztünk,11 hó lett a kor különbség:o)
2012. ápr. 13. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!