Négy, öt év korkülönbség már soknak számít testvérek között?
A jó testvérség nem korfüggő.
Egyesek persze biztosan tudják, hogy csakis a kis korkülönbség a megfelelő, de szerencsére az élet nem ennyire szigorú.
Bátyám és köztem 9 év van. Mindig is szerettük egymást, nagyon jóban voltunk, és a hiedelmekkel ellentétben még játszani is tudtunk együtt.
Barátnőm és húga között 5 év van. Ők is nagyon jó testvérek, mikor kisebbek voltunk hárman is sokat játszottunk együtt.
Én most 4-5 évet tervezek a két gyerekem között. Egyrészt mert mindig is nagyobb korkülönbséget terveztem, másrészt én is vissza akarok menni dolgozni a két gyerkőc között.
A nevelés, a személyiség, a körülmények mind-mind meghatározzák, hogy jó tesók lesznek-e vagy sem. A kor ebben nem a legfőbb szempont.
Dehogy sok. Valakinek ez biztos nem tetszik, de most őszintén? Hol van az megírva, hogy ez sok, és hogy ez nagy baj és csak rosszat jelent? Sehol.
Én soha nem akartam kis korkülönbséget (nem azért mert az rossz), hanem azért mert a nagyobb korkülönbség is lehet jó! Ne agyalj rajta, épp annyira lesz jó, amennyire te hiszel benne.
Mi hárman vagyunk. Van egy ikertesóm, és egy hugom,vele 5 év korkülönbség van. De jól kijövünk egymással persze néha veszekszünk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!