Sok a 9 és a 4és fél év korkülönbség?
két gyerek között 9 év különbség, tök jó
nem volt kicsi-pici agyrém szituáció, nem volt féltékenység, 5-6 év otthonlét......
nálam kis korkulónbség szóba sem jöhetett volna
De teljesen mindegy,ezért nem fogom megölni!!!!!!
Még jó,hogy ilyen jókedvű anyukák vannak itt.:(
szerintem a kis korkülönbség a legrosszabb, nem jön be futószalgon szülni 2-3 gyereket
nekem most a kicsi 2,5 éves, de nem tudnám elképzelni, hogy legyen egy 1 év alatti gyrekem is még mellette
ugyanígy voltam amikor nagyfima kicsi volt
hugaim és én köztem 5 év van, párom és öccse között szintén, arr már azt mondom jó, de még több jobb
2. voltam
Nem sok.
Aki kis korkülönbség párti annak bizonyára sok.
Nekem nem, egyáltalán, sőt, nekem ez a tökéletes.
Bátyám és köztem is 9 év van, imádjuk egymást. Mindig is jóban voltunk.
Nem csak korkülönbség kérdése ez, hanem szülői nevelés kérdése is!
Egy lányom van, neki 5-6 évig nem lesz tesója, én eleve így tervezem. Én látom ennek a pozitív oldalát. Ha te is látod, akkor nincs gond.
Nem értem, miért lenne rossz. Köztem és a húgom közt 13 év van. Na és? Teljesen jó testvérek vagyunk. Vannak barátnőim, akik közt és a testvérük közt 1 vagy max. 2 év a korkülönbség, és világ életükben utálták egymást, kis korban a féltékenység miatt, és felnőttként sem lett jobb. Sőt ez a családomban is így van. De amúgy meg aki kis korkülönbséget akar akkor jó az ő dolga, ha neki így a jó, hajrá.
Szóval szerintem egyáltalán nem sok, és nem lesz semmi gond. Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!