Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hó korkülönbség lesz a...

16 hó korkülönbség lesz a lányunk és az ikreink között?! Sírjak vagy nevessek? Meglepetés babák 11hkm

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bőven fogsz mindkettőt! :) Mármint sírni is meg nevetni is. De azért gratulálok!

Off, egy ismerősöm jutott eszembe rólad, ő most várja első gyereke(i)t. 1 max 2 gyereket terveztek, azt is nagyobb korkülönbséggel, erre mit ad isten?! Hármas ikreket vár...

Ő kb ugyanígy érzi magát, nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen?! Egyelőre azt látom rajta, hogy sokszor inkább a sírás felé hajlik szegény, de biztos vagyok benne, hogy idővel már ő is inkább nevetni fog!

2012. márc. 30. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 17 hónap van a két gyerek között. Igen, csak kettő, nem három. Ráadásul így is terveztük. Az első 6 hónap nagyon könnyű volt, a kicsi gyakorlatilag csak evett és aludt, utána kezdődtek a bonyodalmak. Nem irigyellek, nem mondom, hogy könnyű lesz, fel kell kötni a gatyát, de rengeteg szép percet is okoznak. Stabil napirend nagyon fontos, így ők is és Te is jobban tudsz létezni, tervezni.
2012. márc. 30. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon kemény. A mi kislányunk és a következő babánk között 24 hónap lesz, de még így is el szoktam tűnődni, hogy hogy is lesz ez az egész?

Hány babát terveztetek?

Sírni semmiképp se sírj, drukkoljunk azon, hogy szép egészséges kisbabáid lesznek. Hosszútávon szerintem nagyon jó lesz, mert egy kis korkülönbséges babával nem lesz testvérféltékenység, a kislányotok pár nap alatt el fogja felejteni, hogy volt ő valaha egyedül is. Az első évet kell valahogy kibírnod, utána már szépen el fognak játszani. Próbáld meg valahogy lelkileg felkészíteni magad.

2012. márc. 30. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:

én sírnék is, mert biztos hogy nagyon nehéz lesz, és nevetnék is, mert aztán egymás után hamar bekerülnek oviba, suliba, és fellélegezhetsz, túl leszel 3 gyerek babakorán! :) Inkább nevess, úgy könnyebb is lesz! :)

Mi 3-at szerenténk, gyorsan egymás után (most jön a második), pont ezért, hogy a nehéz korszakokon hamar túl legyünk.

2012. márc. 30. 16:10
 5/11 anonim ***** válasza:
én például irigyellek! (És nem azért, mert nem tudom, miről beszélek.)
2012. márc. 30. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Barátnőmnél pont forditva volt. 16 hós ikerfiai mellé született meg a kislánya. Hát volt és van mit csinálnia a gyerkőcök mellett, de ügyesen csinálja. Nagy öröm ez neki a sok nehézség mellett is. Akad azért segitsége is.

Nehéz lesz biztosan, de te is ügyes leszel! :)

2012. márc. 30. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nevess!!! :-)

Én is irigyellek! Mindig is szerettem volna ikreket,de nem adatott meg...

Szeresd a kicsiket,mert sok örömet fognak az életetekbe csempészni!!

Persze nem mondom,hogy minden pillanat merő napfény és boldogság lesz,de azért tudom,hogy megoldod!! Minden Anya arra született,hogy megoldja a dolgokat! Te is Anya vagy,majd rájössz miről írok én most!! :-)

Nagyon boldog babák-várást és egészséges kicsiket!! :-)

Üdv: 3 lányos

2012. márc. 30. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem akarlak megsérteni,de én elbőgném magam a helyedbe.... Bocs még egyszer (saját vélemény) 4 éves hisztigép és 1 éves nem alvó fáradt,de boldog anyukája. Egyébként nagyon boldog életet kívánok!
2012. márc. 30. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Most nevess, mert a szülés után egy ideig inkább sírni fogsz...

Barátnőmnél is kb ugyanez a helyzet, ott 18 hónapos volt a nagy amikor jöttek az ikrek. A húga odaköltözött 3 hétre, így "könnyű" volt. A húga foglalkozott a naggyal, ő a kicsikkel.

Sok sikert! :-)))

2012. márc. 30. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is sírnék inkább. Nálam a nagy 6 éves volt, mikor születtek az ikrek, de minden pillanatomban volt legalább 1 segítségem. Így is pokoli nehéz volt.

4 gyerekes

2012. márc. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!