Mi a véleményetek az Imola névről?
Miért hagyod, hogy az anyukád belekössön a te választásodba? Neki már volt lehetősége választani, megtette.. Szerintem te olyat válassz, ami neked és a férjednek igazán tetszik.. Mert szerintem ez neked sem tetszik igazán (bocsi, ha nem így van).
Pl én is a babámat Zoénak szeretném nevezni, de apukám szerint ilyen név nincs is... de nem érdekel, mert szerintem egy gyönyörű név... :)
Gratulálok a babához! :)
Kedves 8-as! Egyetértek veled, a mi dolgunk eldönteni, csak kíváncsi vagyok, hogy hányan ismerik, illetve mi a véleményük róla.
Kedves 9-es, ki tudja ejteni a férjem is, csak nehezen, neki jobban fekszik a Mola, de ugye ilyen név nincs. Csak ezért.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 12-es! Eredetileg ő is Zoé lett volna, de leszavaztuk, mert sok Zoé van, és ha már különleges kislány lesz, akkor különleges neve is legyen.
Nagyon szép név a Zoé! Az én apukámnak sem tetszik, azt mondja rideg név, anyu szerint meg olyan mint a Noé....
Amúgy a "cigányos" nevet többen is mondták, hogy nem jó egy ilyen kislánynak, és ennyi erővel már bármelyik női név lehetne cigányos, még a Zsuzsanna is, vagy a Gabriella.
Az Imola az egyik gyerekkori barátnőm neve volt, az ikertesóját Zsófinak hívták. Már kis koromban is tetszett az Imola név, és most hogy leszavazták a választásomat, ő maradt.
Nekem nagyon tetszik! Az egyik kedvenc íróm (Jókai) használta először női névként.
Szívesen adnám is, ha nem i-re végződne a nevünk + úgy tűnik újra kisfiam lesz.
Kedves 19-es! Sajnos az Evelint cigányozta le anyum. :( Az volt az érve, hogy amióta tudja, hogy a Győzike lányát is így hívják, azóta utálja ezt a nevet. Az Imolát most már nem mondjuk el neki, még a végén azzal is baja lenne. Ezek az anyukák! Ő meg közölte, hogy hívjuk Susanna-nak a kislányt. A Susanna nem magyar név, a magyar változata Zsuzsanna, ami szerintem meg marha régi és elcsépelt (az én második nevem is az és már kis koromban is utáltam). Erről ennyit. :D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!