Mi a véleményetek a Gizella névről? Adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 14:57
1/24 anonim válasza:
Úgy szép, hogy Gizella, de biztos le Gizizik és az már nem tetszik...
2/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, és biztos nem adnám a gyerekemnek:(:(
De ha neked tetszik,akkor nem kell mással törödni
3/24 anonim válasza:
Nem adnám, nem tetszik. A Gizitől kivagyok.
4/24 anonim válasza:
Nekem se tetszik, kicsit durva hangzása van szerintem. De az a lényeg, hogy Neked mi tetszik. Az én lányom Réka, az se tetszik mindenkinek, de nekem nagyon!:)))
5/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, én adnám. Csak aggódnék, hogy gazellának fogják csúfolni. Ebből fakadóan meg szörnyellának.
De ettől még lehet, hogy adnám. Nem szeretnék tucatnevet, mint Jázmin, Hanna és társai.
6/24 anonim válasza:
én sem adnám,szerintem öreges név.Még esetleg úgy becézve,hogy Ella,de sanszos,hogy le Giziznék
7/24 anonim válasza:
De a Gizi miért rosszabb, mint a Lizi például? Vagy a Zizi?
8/24 anonim válasza:
Én sem választanék gyakori nevet, de az is biztos, hogy nem is a Gizit választanám, mint ritkább nevet (legalábbis manapság ritka, nekem 4 Gizi néni ismerősöm is van).
9/24 anonim válasza:
Lizi vagy Gizi nekem ég és föld.
10/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név! A külföldi megfelelői is (Giselle pl), és ma már újra különleges. Becézni azért nehezebb (Gizi, Gazella, Gizu, Ella). Azt nem tudom, hogy adnám-e a lányomnak, még nem volt ilyen veszély :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!