30 fokban adnátok pár korty teát a tisztán anyatejes babátoknak két etetés között?
Ha szomjas, én megszoptatnám séta közben egy eldugott padon.
De ha ez nagyon "nem megy" valamiért, akkor vizet adnék neki, nem teát.
A fiam marciusi, o juliusban augusztusban ivott vizet. Csak anyatejes volt, de iszonyat meleg volt, egy szal pelusban is izzadt es mivel szopi kozben is osszeizzadtunk, neki jol esett a viz. A lanyom 4 honapos, csak anyatejes. A napokban o is kapott pici forralt vizet szopik kozott, neki is lathatoan jol esett, utana sokkal nyugodtabb volt.
En elfogadom es be is tartom a 6 honapig kizarolag anyatejjel valo taplalast. De ugy gondolom, hogy ha a napi 50-60 mili viztol lathatoan jobban erzi magat a baba, akkor lehet neki adni. Ez kb. annyi, amit pont ki is izzadna.
Ok, igazatok van. A víz tényleg jobb.
Azért kérdezem, mert a védőnő teljesen beparáztatott, hogy akkor hozzászokik hogy a cumisüvegből jobban jön a kaja és majd csak azt akarja inni.
A nagyobbik őszi gyerek volt, nála nem volt ilyen probléma.
hát ne cumisüvegből add,hanem kis pohárból.Az befér a táskába,zacsiba.
De amúgy pár korty víztől nem hinném, hogy leszokna, hiszen abból víz jön, nem finom tejcsi:)
adnék neki, de sajnos egyenlore nem veszi el az uveget, csak harapdossa nem pedig szívja
sajnos múlt héten volt egy kisebb gond az anyatejem korul és o inkább 4 napig nem evett és ivott minthogy uvegbol igyon, a másik gyereknél tuti, hogy már nagyon korán megtanítom neki, hogy mi az az uveg, hogyan kell használni, mert amikor baj van akkor már késo tanítani és így megúsztunk volna egy majdnem kiszáradást
Most 6 hónapos és próbálom tanítgatni az uvegre, de eddig semmi, 5 féle uveget kipróbáltunk meg 2 csoroset is
Nekem is ugyanezt mondták, hogy a cumisüvegből jobban jön, hozzászokik. Aztán párom vett egy Tommee Tippee cumisüveget, ami direkt olyan kialakításdú, hogy a baba ne szokjon el a cicitől, nekünk nagyon bevált, a mai napig használja a 9 hónapos fiam, és ugyanúgy cicizik mellette.
Ez a cumisüveg: [link]
Én csak ajánlani tudom. Szinte minden bababoltban lehet már kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!